| SMA a întrebat:

Mi-a adus unchiul meu 2 catelusi (fetita si baiat ). Au o luna si o saptamana si nu stiu cu ce sa ii hranesc (Sunt pechinezi si sunt adorabili ). M-am gandit sa ii tin intr-o magazie deoarece sambata asta unul din ei v'a pleca la colega mea iar celalalt v'a mai ramane o saptamana la mine. Ii tin intr-o cutie mare cu o patura calduroasa. Dar mi-e frica ca sunt prea mici. Deci imi puteti da sfaturi? Cu ce sa ii hranesc (amandoi vor locui la tara), cu ce nu, daca e bine unde ii las. Multumesc mult!

3 răspunsuri:
| EvangelineLovin a răspuns:

Sa-ti traiasca! poti sa le dai lapte, apa, sunt totusi cam mititei deci nu poti sa le dai prea multe, deci doar lapte. pot sa bea singurei? cateii se intarca cam pe la 3 luni.

| Alinna20 a răspuns:

Laptic,paine,ciorbita sau carnita. si eu am 3 catelusi care au doar 1 zi.

| stelear a răspuns:

Miez de paine inmuiat in lapte! si carne de pui fiarta o pisezi cu cv marunt marunt ca si cum ai face usturoiul pentru musdei pisa bine bine dar eu zic acum 2-3 zile sa le dai numa paine inmuiata in lapte ca painea are carbohidrati si laptele are calciu desigur ...si dupa aceea sa incepi cu carne de pui fiarta pisata dar sa nu le dai nimica nici cald, nici rece totul sa fie la temperatura camerei!