| gabrielaa a întrebat:

mi-a cumparat un papagal si dupa 4 zile a ai luat si o fetita credeti ca o sal omoare fetita imi zicea cineva ca mai trebuie sa iau un baiat ca sa nu se bata, plis ajutati-macrying(((

5 răspunsuri:
| i_love_you_and_i_am_cool a răspuns:

Pai, iata niste sfaturi:1):nu pune doi mascului papagali in aceisasi cusca.se vor omora cu siguranta. 2):poti pune doua femele, dar fara mascul, doua femele vor devi surori in cel mai scurt timp si se vor intelege de minune. 3):poti pune o papagalita si un papagal, astfel incat sa fie un "cuplu', insa cuplurile masculi-femele, nu prea il mai baga pe stapan in seamana, stau numai impreuna. 4):nu pune in aceiasi cusca sau camera doi mascului cu o femela, masculii se vor bate pe ea. 5):nu pune in aceiasi cusca doua femele si un masculi, femelele se vor lupta pentru el. 6):cel mai bine este sa iti iei pereche(mascul-femele) sau doar o femela singura si invers. nu pune doi masculi, inca odata, iti zic

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de personalitatea pe care o au, pot fi 10 sa se nteleaga perfect sau 2 care sa se bata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu neaparat sa se bata daca mai ai intrebari bagama in lista clau_maranata_emanuel

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca mai ai intrebari baga idul meu clau_maranata_emanuel

| nicko a răspuns:

Eu am avut un papagal si o papagalita ...si s-au inteles perfectlaughing... d-ar putea ca in momentul in care ai 2 papagali si o papagalita sa se bata happy