Eu am avut 4 motani, unul a plecat si a venit dupa 8 9 zile, unul a plecat si nu sa mai intos.Si cel care pleca si venea,aici a fost vina mea, nu trtebuia s ail mai las, a tanversat o strada si l-a luat unul intentionat, putea evita, si uite asa am plans si sufeit vre o 2 ani! eram atasata nu am cuvinte,dormea pe burta mea,era un gentelman,nu se urca, nu cauta mancare, puteam sa las pe masa, el venea doar cand il strigam. avea o personalitate aparte! cum am zis era un domn. acum mai am doi care stau la geam pe o masuta cu o plasa sigura, stau se uita si au aer
Multumesc! Doamne ajuta!
Nu toti motanii se mai intorc acasa dupa o perioada de stat dupa poponeata pisicilor, raman ai strazii.
Dar unii se intorc. Pentru linistea lui mango88 poate se intoarce.
Doamne ajuta!
Motanii mai puieti se incurca toti, cei mai veterani prin acea curte se duc dar se intorc.
Motanul este maidanez? Sau de rasă? Poate ca nu s-a ratacit, poate ti la furat cineva. Pune poză cu el in statiile r a t b, si daca oferi recompensă o sa il gasesti repede.Esti din Bucuresti?
Este maidanez. L-am crescut de mic. Sunt intr-un sat de langa Oradea Bihor. am scris in anunt ca ofer recompensa. Sper aa fie bine si sa se intoarca. Doar ca miercuri se fac 2 sapt ca ii plecat si mi-e frica
ca nu va mai veni?
Dacă ai poze cu el pune un anunț pe internet, poate îl recunoaște cineva pe stradă și ți-l aduce înapoi.
Am pus anunt cu poze, dar nimic?
Vai,cautal,,stai pe afara, il poate o calca o masina, asa a murit motanul meu, doamne ajuta,
Vai,cauta/l,stai pe afara, il poate calca o masina, asa a murit motanul meu, doamne ajuta sa.l gasesti, prin gradini la vecini...du-te la vecinii care au femele
Eu am avut 4 motani, unul a plecat si a venit dupa 8 9 zile, unul a plecat si nu sa mai intos.Si cel care pleca si venea,aici a fost vina mea, nu trtebuia s ail mai las, a tanversat o strada si l-a luat unul intentionat, putea evita, si uite asa am plans si sufeit vre o 2 ani! eram atasata nu am cuvinte,dormea pe burta mea,era un gentelman,nu se urca, nu cauta mancare, puteam sa las pe masa, el venea doar cand il strigam. avea o personalitate aparte! cum am zis era un domn. acum mai am doi care stau la geam pe o masuta cu o plasa sigura, stau se uita si au aer
Inca nu a venit? mi am amintit de motanul fratelui meu s, a intors dupa 3 sapt era slab murdar si cu o labuta rupta, dar s-a intors La operat si E BINE SANATOS,
poate da Domul sa vina, ii era frica si lui sa nu il calce vre.o masina, cu toate ca motanul era castrat i-a venit de duca, Doamne ajuta sa fie in viata, Daca stai la sat nu ai sanse sa il gasesti?
Din pacate nu a venit. Ma tot uit pe usa de la terasa din spate unde statea, da daca a venit. dar nimic. motanul avea vreo 8-9 luni ( nu stiu exact ca eu l-am adoptat anul trecut in iarna), mai pleca de acasa cateva ore, dar tot timpul se intorcea. de aceea nu inteleg de ce nu a mai venit. ce s-a intamplat. nu pot sa cred ca a patit ceva, sau ca s-a ratacit, sau ca l-a prins cineva. eram foarte atasati. de aceea nu inteleg. miercuri se fac 3 saptamani ca a disparut. eu tot sper... dar mi-e teama ca nu o sa-l mai vad? in sat l-am tot cautat pe strazi.si noaptea.dar daca e in careva curte degeaba caut eu pe strazi. daca a plecat mai departe de casa, oare chiar se poate rataci? sa nu mai stie drumul spre casa?
La varsa de 8 luni mi se pare ca intra in calduri prima oara, daca nu era castrat a fugit sa caute o femela si probabil s-a ratacit.
Imi pare rau.
Se poate rataci asa usor? credeam ca stiu drumul inapoi spre casa?
Motanii nu intra in calduri..doar pisicile
Se poate sa fie plecat atata timp dupa o pisica? era foarte atasat de mine. mai sunt sanse sa se intoarca acasa?