| just for me a întrebat:

mi-a murit o papaglitza, iubita mea mica, si am plans foarte mult dupa ea, i-am facut cruce si i-am plantat flori la mormantcryingsarakutza. dar pentru ca imi plac mult aceste pasari, m-am hotarat sa imi iau o pereche de pui, abia luati de langa mamaika lor si abia invatati sa manance.as vrea sa se imperecheze si sa faca oua pe care femela sa le cloceasca.am auzit ca nu sunt sanse sa faca pui femela, ca decat cele crescute in crescatoriile speciale pot sa faca oua si pui.intrebarea mea este cam la ce varsta poate face oua si daca se poate lucrul acesta?

Răspuns Câştigător
| anamisis a răspuns:

Hey eu am avut 2 papagali pereche (ninfa cred ca se numesc) si am citit undeva cum sa imi dau seama daca sunt pereche.Erau pereche vedeam ca el o tot alerga prin cusca DAR nu fac oua pana ce nu au o alta cusca atasata langa prima.Acolo o sa depuna ouale numai daca cusca asta e intunecoasa rau si cu rumegus inauntru. Faza e ca ei trebuie sa aiba posibilitatea sa iese din o cusca in alta. Daca o sa faca 3 oua or sa iese doi pui si o sa le trebuiasca mancare facuta in casa pentru pui (oua fierte si sfaramate cu malai si mei-niste bobite mici )Dupa un timp pui or crescut si l am pus si lor cusca pentru oua, desi sunt frati au si ei un pui happySper sa iti foloseasca ce ti am zis... fundita?:p

2 răspunsuri:
| dezy a răspuns:

Buna.Am si eu un papagal si o papagalita si nu au facut pui. i-am luat de mici, dar nu fac pui.eu iti recomand sa-i iei papagalitei un suport special in care sa depuna ouale. aaaa si era sa uit, ei fac pui atunci cand sunt mai micutzihappy

| Anonim232323 a răspuns:

Da se poate la varsta de 3 ani
funda