Inainte cu doua, trei ore de ora ta de culcare, oboseste-l.Joaca-te cu el, alearga-l, plimba-l chiar daca-l vezi ca a obosit nu te opri.Si eu am fost in aceeasi situatie in urma cu 2 luni, si tot la bloc stau. PuP si bafta!
Ia mai catelul in casa!
Cum sa-l tii pe balcon.
Un animal cand e mic plange si cand il lasi singur in toata casa, d-apai singur intr-un balcon.
Ia-l in casa, cumpara-i un culcus special si o sa vezi ca nu mai plange.
Ti-ai luat caine sa-l cresti pe balcon sau sa fie un membru al familiei?
Tine-l inauntru, nu pe balcon. E normal sa planga. Daca tu ai sta noaptea pe balcon si ceilati in casa cum te-ai simti? Catzelusl meu cand era mic dormea cu mine in camera, iar acum doar unde vrea el Nu e nici o tragedie sa-l lasi sa doarma in casa. Cine te-a sfatuit asa nu te-a sfatuit bine.
Nu prea ai cum. poate doar sa-l tii noaptea cu tine in camera, iar ziua sa nu-l mai lasi sa doarma.ca sa fie obosit seara
Alearga-l cat mai mult in timpul zilei, tine-l preocupat. Seara fa-i un culcus undeva in casa (sau chiar pe balcon). Pune-i in culcus, sub perna un ceas clasic (care ticaie)- il linisteste, ii aduce aminte de bataile inimii mamei lui. Eventual vreo 2 jucarii sa nu se plictiseasca. Si in primul rand, rabdare.
Plange pentru ca e singur! Nici unui catelus nu-i place sa fie singur, mai ales daca e mic. Pfff, mai bine nu-mi ziceai ca se pune pe inima. Ia-l cu tine, asa sunt cand sunt mici, lipiciosi. Ia-l cu tine in casa mai! Gandeste-te ca ai un copil si te scoala sa-l schimbi de scutec, sa-i dai sa manance, etc. un catel e o responsabilitate, nu-ti bate joc. Nu mi-o lua in nume de rau, dar are si el nevoie de cineva in care sa se inghesuie seara. Poti sa-l mai pacalesti(dar nu pe balcon!) facand rost de un mutunache, ceva de plus, iar unde sta el ziua si doarme, pune-i-l alaturi sa stea langa el, apoi ia jucaria(pot fi si doua, nu-i bai), si pune-i-o intr-un cosulet, in care sa doarma el. In scurt timp lucrusoarele lui vor prinde mirosul lui. Se va obisnui el, tu trebuie sa ai rabdare. Cat e mic, e mai pisalog, o vreme, pana incepe sa aiba si el niste deprinderi, tine minte ca tu trebuie sa ai rabdare. Dar ti-e drag de el si o sa treci peste toate, NU?
Succes! Mai scrie aici pe forum daca ai probleme, ai grija cu alimentatia si vaccinurile anuale. Te du la veterinar si intreaba.
Oboseste. l cat mai mult ziua. astfel incat seara sa fie obosit si sa doarma