| Treat10 a întrebat:

mi-am luat o catelusa pomeranian, are o luna si un pic, este tare dragalasa, dar are niste probleme cu mersul : adica cu picioarele din spate
nu merge numai cu degetele si cu pernutele, merge si cu jaretul (tarsul) si la cele din fata, isi indoaie genunchii in laterale!
vreau un tratament rapid, nu pot sa o duc la veterinar, stiu ca aceasta problema este des intalnita la catelusii mici, ce pot sa ii fac?

2 răspunsuri:
| Kriss96 a răspuns:

Vrei un tratament rapid?
Daca iti sugerez sa bati din degete crezi ca te descurci? E destul de rapid?
Un catelus trebuie dus la veterinar pentru orice problema. Cum adica nu poti sa-l duci? Ti-e lene? Nu te poti opri din mancat sau ce?
Ia-l si du-l la veterinar! Cu vaccinurile ce vei face?
Mai e foarte putin pana la primul. O sa zici iar ca nu poti si peste 2-3 luni parca te vad cerand tratament pentru parvaviroza.
Cand iti iei un catel iti asumi niste responsabilitati si te documentezi!
Chiar daca acest TPU are sectiunea de pets nu inseamna ca este un medic veterinar online.
Daca voiai sa stii de unde sa-ti iei un Chow Chow intrebai aici. Insa pentru o problema medicala fuguta la doctor. Pierzi timp intreband ceva la care nu vei primi raspuns. Sau vei primi unul care nu e de specialitate si nu vei ajunge nicaieri.

| Treat10 explică (pentru Kriss96):

Nu am zis nimic sa fie rapid, ceva cu timpul, doar ca ea sa fie bine, vreau doar sa il pot face acasa, aici pe unde stau eu, nu sunt veterinare bune, cu primul meu caine Puffy, care inca il am, cand a facut parvoviroza nu mi-a dat nicio sansa la un veterinar si m-a mintit in toate felurile doar ca sa se aleaga cu bani, daca voi merge la veterinar, stiu ca o sa ma puna sa ii fac o radiografie, chestia e ca multi pui, mai ales cei mai mici, se nasc cu aceste probleme, insa stiu ca ele dispar cu timpul, dar exista un tratament specific sau cu timpul, oasele se fac bine?