Nu are nevoie de un program decat la mancare. La 2 luni trebuie sa aiba in jur de 3-4 mese, de la 3-4luni cate 3 mese pana la 8-9luni si dupa doar 2 mese pe zi, toata viata. Nu e bine sa te joci cu el dupa masa, il lasi si pe el sa isi faca fiesta si dupa joaca. Dupa masa, cam la 20-30min il trec nevoile, atunci l-ai putea duce afara.
In fine, programul il faci cum crezi tu si dupa programul tau.
Pai dimineata ii dai sa manance, dupa te joci cu el, la pranz ii dai sa manance apoi il lasi sa se odihneasca, pe seara te joci cu el si apoi seara ii dai sa manance.papapa
Cand ai tu timp. Obligatoriu in fiecare zi. Fiind pui o sa doarma destul de mult. Cand e treaz te joci cu el. Cand va creste te vei juca cu el atunci cand ai tu timp. Poti sa te joci si toata ziua. Eu chiar si atunci cand am treaba mai arunc mingea sa fuga dupa ea, il mai mangai. De iesit iesim afara seara si stam o ora-doua. Plus iesirile de 10 minute pentru nevoi.
Pai mai intai iesi cu el afara apoi poti sa iti iei o mingie de la un PET Shop din apropiere sa se joace cu ea dupa aia poti sa ii dai de mancare si tot asa. App. Daca ai serviciu invatal sa faca pe ziare. Sper ca ti-am fost de ajutor.
Cainii astia s-ar juca toata ziua, deci nu trebuie sa ai un program pesntru asta. Cand le dai sa manance, ai grija pentru ca ei mananca foarte mult, si nu este bine. Trebuie sa le pui regulat hrana, pentru ca nu vrei caini cat noptiera.
Mult noroc!
Buna. Singura chestie de baza este masa, care ar fi indicat sa o respecti la ora fixa. In rest poti sa te joci cu el cand vrei, iti vei da seama cand ii este somn si vrea sa doarma, sau cand vrea sa-si faca nevoile. In scurt timp vei reusi sa-i inveti programul si sa va adaptati unul la celalalt. Ai grija ca din joaca el poate invata lucruri, asa ca fii atenta sa-l inveti lucruri care consideri ca ti-ar place sa le faca atunci cand o sa creasca mare.
RobertSiCatei întreabă: