| Maria_6499 a întrebat:

Mi-am pierdut pisica ieri seara, nici nu stiu cum, dar presupun ca pe la 11 cam asa am intrat pe balcon si am lasat-o acolo fara sa-mi dau seama. Am avut multe teme si n-am mai avut timp sa ma uit dupa ea. Mi-am dat seama azi dimineata ca a disparut si pana acum, seara, nu am gasit-o. Unde poate fi? Nu am mai lasat-o niciodata afara, si e cam fricoasa...Am pus un anunt la parter la intrare... E posibil ca cineva sa o fi luat? Ce sa fac? Deja mi-este foarte dor de ea. crying Va multumesc.

Răspuns Câştigător
| FlorYn_6833 a răspuns:

Ma bucur foarte mult ca ai gasit-o si referitor la baie cred ca cel mai bine ar fi sa te duci la un veterinar/Pet-Shop bun si sa cumperi un sampon cat mai bun cat despre veterinar n-ar strica o consulatie dar este optionalwinking. Si la baie hmmm pisica mea iubeste apa big grin si sta cuminte la baie si nu trebuie sa ma agit prea mult. Daca pisica ta face urat cand ii faci baie ar trebui sa o tii bine de ceafa in timpul acela ca sa nu te alegi cu niste zgarieturi happy si ai grija sa nu ii dai sampon in urechi si ochi!

Pa

7 răspunsuri:
| FlorYn_6833 a răspuns:

Pai tu n-ai specificat daca balconul era deschis, si daca era cine putea sa o ia thinking si app la ce etaj stai? Astept sa mai dai argumente ca sa pot sa-ti dau mai multe sfaturi in rest ce pot sa zic...imi pare foarte rau si eu am trecut prin asta dar mi-am gasit motanul dupa 3 zile

Pa, pa

| Lala20 a răspuns:

Cam rau ca ai uitat pur si simplu de ea.era responsabilitatea ta. Dar se intelege. Pai ea cum nu a mai fost afara a fi mers sa "cerceteze". Acuma depinde unde stai. sper ca nu a ajuns printre masini. Posibil sa o fi luat cineva. Daca nu ai lasat-o afara nu stiu daca stie singura sa vina acasa. oricum succes :* Funda?

| Maria_6499 explică:

Eu am crezut ca a iesit pe balcon pentru ca bunica imi tot spune ca eu am intrat pe balcon si a intrat si ea si bunica a spus sa o las in pace ca iese singura, insa bunica e... bunica! Cine stie ce memorie are ea! Eu nu-mi amintesc despre asta si nu cred ca pe balcon a evadat, am mai vorbit cu mama si probabil a iesit pe usa cand au venit fratele si tatal meu de la karate. Duceau multe pungi si probabil n-au observat-o(era si tarziu) Ideea e ca nu stiu unde sa o mai caut si sunt disperata. A, stau la et 1.

| FlorYn_6833 a răspuns:

Hmmm daca a iesit pe usa, usa de la ghena ta are incuietoare/este inchisa sau are o broasca veche care nu se poate inchide?

| ChristineW a răspuns:

Pune afisuri, da anunt pe siteuri :
www.adoptiipisici.ro
www.mercador. ro
Si sper sa o gasesti...

| Maria_6499 explică:

Am gasit-o! Ieri noapte pe la 12 a iesit tata la geam sa fumeze o tigara si a vazut-o mieunand. Parintii au iesit s-o ia, s-au mai zgariat dar... pisica e bine! Acum trebuie sa ii fac baie. Stie careva sa imi spuna si mie cum ar fi mai bine sa o spal? Am mai avut o pisica si facea atat de urat cand o spalam, ma gandesc ca probabil nu faceam bine. Si mai am o intrebare: e nevoie sa o mai duc la veterinar? Dau fundita pentru cel mai folositor raspuns mai ales cu privire la baia pisicii!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am pierdut un motan alb cu negru in baia mare ferenczy carooly daca il vedeti stau la casa nr 40 pe strada ferenczi carooly va rog avea zgarda neagra