| ȘtefaniaDeea0 a întrebat:

Mi-aș dori mult niște creioane colorate Prismacolor, având în vedere că desenez destul de bine, însă costă peste 1000 de lei. Pe Amazon am găsit la doar 450 de lei ( cam 100 de dolari ) un set de 150, însă nu știu dacă nu e ceva țeapă, când îmi vin, etc. Lăsând asta la o parte, faza e că eu nu am banii mei ca dacă aș fi avut mi-as fi luat eu, dar n-am, iar ai mei fiind cam zgârciți, mă îndoiesc că-mi vor lua de Crăciun. Așa că aș putea să fac 500 de lei mai ușor? Am doar 14 ani dar aș vrea să-mi câștig banii mei, ceva soluții? În afară de vândut, ai mei nu mă lasă. Mulțumesc!

4 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

La 14 ani nu poti sa muncesti legal nu te angajeaza nimeni, iar ceea ce vrei tu este un moft creioane de 500 lei, daca crezi ca gasesti pe TPU oameni care sa i ti dea 500 lei te inseli amarnic, 500 lei sunt bani cu care fiecare i si cumpăra de mincare nu sa i arunce pe prostii creioane, cere le rudelor tale, de ce parintii tai nu i ti dau? Sunt zgîrciti zici tu, sau se gîndesc ca si maine vrei sa maninci, si decat sa dea 500 lei pe niste rahaturi, mai bine i ti face maicata o oală de ciorbă bună ce zici, cand i ti e foame ce maninci creioanele? Sau merge o ciorbă sau o friptură.

| ȘtefaniaDeea0 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Am zis că vreau să mi dea cineva de aici bani? Am zis doar că vreau sa mi dea cineva sfaturi să fac bani pentru. ceea ce mi doresc, plus că nu le am cerut niciodată chestia asta, am vrut să mi le iau eu fără ajutorul lor, chiar dacă nu avem probleme cu banii.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Mergi cu colindatul. La noi te-ai uitat pe elefant.ro? Da-mi link te rog exact la ce creioane vrei.

| DataScience a răspuns:

Ofera desene pentru bani, dar cam slabe sanse sa gasesti doritori si sa strangi suma de 500 de lei poate intr-un an in felul asta.