| MusicSavesMySoul a întrebat:

Mi se pare ca una dintre catelusele mele are raie. Nu sunt foarte sigura cum arata raia la caini, dar pot spune ca i'a picat o parte din blana pe spate si are niste bubite mici si negre in zona aia, iar pielea pare foarte iritata...Am auzit ca este asa din cauza ca se schimba anotimpurile, dar poate fi si din cauza batranetii? Oricum, as vrea sa aflu daca exista vreun tratament natural impotriva raiei, pe care il pot face singura acasa. Multumesc.

4 răspunsuri:
| Ezyo a răspuns:

Spal-o cu sapun de casa(de rufe)...happy

| Sabin91 a răspuns:

O speli dar trebuie tratata.Du'o la medicul veterinarwinking

| JustInCase_1628 a răspuns:

In primul rand, nu ai de unde sa stii daca e raie. Exista sute de boli de piele. Poate avea o alergie, alopecie, poate fi o eczema, dermatita, problema hormonala etc. Fiecare caz in parte se trateaza diferit. Nu face experimente pe caine sa ii inrautatesti situatia, du-l la veterinar.

| MeGustaaaaa a răspuns:

Raia e atunci cand un caine e lipsit total sau partial de blana. Daca are raie, nu sunt sanse peste 50% sa ii treaca.Am avut si eu o catea cu raie, veterinarul i-a dat tratamente, dar nimic, dupa 3 saptamani a trebuit sa o ducem. Daca are raie tine-o departe de ceilalti caini ai tai, si nu pune mana pe ea caci o iau si oamenii. Funda?