| caian a întrebat:

Momentant am un bichone si un Rottweiler. Bichonul il am de ieri si As vrea sa stiu daca e bine sa il ti afara mereu. Adica oare se va imbolnavi? Si as vrea sa ii fac baie acum deoarece miroase foarte urat dar am vazut diferite raspunsuri de genu ca daca ii fac baie raceste.

4 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Cum sa ti afara bichonul? Pai animalutul asta e o bijuterie, animal de companie, nu caine de paza in lant!
Doamne fereste!
In legatura cu baia, daca i-o faci si-l lasi afara iti garantez ca o sa ai doar un rottwiler.
http://animale.maxi-pet.ro/......menu-id-26

| aladinbeci a răspuns:

Casi, raspunsul meu este sa nu-i faci baie acum pe frig deoarece raceste si poate sa moara. Daca-i faci baie si iese afara pe frig, l-ai condamnat la moarte. Mai bine amana-i baia pana la vara, cand va fi cald. Bafta si ai grija de el!

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Heeei, nu exagera! Bichonul e catelus de apartament, nu de ținut afara in frig. Poti sa-i faci linistita o baie caldă cu sampon special pentru caini, apoi il usuci bine de tot cu foehn-ul de păr, dar nu îl scoti nicidecum afara pana a doua zi, plimbari scurte. Si iar la caldură trebuie sa stea!
Vad ca ti mai mult la fiorosul si urâtul de rottweiler decat la bietul bichon happy!

| DianaIsHere123 a răspuns:

Si eu am un bichone si il tin in casa.nici macar ziua nu vrea sa stea afara pe frigurile astea!