Nu trebuie sa te gandesti asa de departe. Al meu motan venea si dupa o saptamana acasa si mai mult.
Cand se va intoarce acasa, pentru siguranta lui si sa nu mai stai ingrijorat, mergi la veterinar pentru a-l castra si astfel de probleme vor disparea, nu va mai avea dorinta de a pleca de acasa.
Un motan intra in calduri de la 6-11 luni, deci se prea poate sa se duca dupa pisici. Vezi si tu daca se va intoarce dupa 5-10 zile, cam atatea zile dureaza "plimbarea" pe la "domnisoare".
Sper ca o sa se intoarca, nu vreau sa ma gandesc la posibilitatea de a fii murit!
L-am gasit!
A fost tinut de un ordinar de vecin care il tinea pentru soareci! Saracul de el era slab, nemancat, nebaut apa, si foarte speriat! Mulțumesc mult pentru raspunsuri
Mai e si riscul asta ca cineva sa-l fure, desi si varsta sa intre in calduri, asa ca ar fi bine sa-l castrezi sa nu mai ai surpriza ca atunci cand gaseste o usa deschisa sa o tuleasca din casa.
Are saptamana viitoare programare la castrat
Doamne fereste asa a capturat o vacina catelusa unei fetite si am cautat-o eu ea saraca era cu botul si cu labutele pe sub poarta lor si schelalaia ca toate alea... Am luat-o si peste cateva zile iar a disparut. Interesant e ca tot acolo era voiam sa fac operatiune de recuperare live pe Instagram cand aveam sa ma intorc de la scoala dar am anulat-o caci scapase din curte si era acasa
Nu trebuie sa te gandesti asa de departe. Al meu motan venea si dupa o saptamana acasa si mai mult.
Cand se va intoarce acasa, pentru siguranta lui si sa nu mai stai ingrijorat, mergi la veterinar pentru a-l castra si astfel de probleme vor disparea, nu va mai avea dorinta de a pleca de acasa.
Pisicul meu a plecat tot asa vara asta si credeam ca nu il voi mai vedea. Ciudat este ca nu e sezonul de imperechere deci motanul tau nu are de ce sa fi plecat, unii mai fura pisici frumoase. Daca e inregistrat (in general pisicile de la pet-shop au un cip) il poti gasi usor, sper sa nu il fi lovit vreo masina.
Nu are cip, nu era de rasa, era maidanez!
Imi este asa dor de el, fratele lui a murit acum 3 lunii si dor pe el si pe mama lui ii mai aveam
Stiu cum e. Avusesem si eu o pisica si a fugit de luni bune. Încă nu a venit. Cel mai probabil a gasit o alta casa sau a furat- o cineva