Te vei indragosti repede de noul catelus pentru ca nu ai cum sa nu-i intragesti cu toate prostioarele pe care le fac cand sunt mici. Oricum asta nu va insemna ca o vei uita pe Tammy sau ca o vei inlocui, sa nu gandesti asa, ii vei pastra pentru totdeauna un loc in inima ta, iar noul catel va ocupa un alt loc din inima ta.Imi pare rau pentru catelusa ta dar oricum incearca sa iti canalizezi gandurile pentru a face fericit sufletelul pe care il vei primi in grija :X
Mai nu pui cruce la catel si te duci sa vorbesti cu ea auzi... iubesc animalele dar totusi, sa nu dam in alte nebunii.
nu o sa o iubesti ca pe tammy, o sa o iubesti ca pe ema de exemplu sau cum o sa-i pui tu numele. si eu am 2 pisici si le iubesc pe fiecare la fel de mult dar in moduri diferite. una e mai calma, alta e mai zvapaiata, sunt foarte diferite dar le iubesc pe amandoua la fel de mult. sa nu incerci sa le compari, iubesti pe fiecare pentru cum e ea.
Buna te inteleg cel mai bine e sa o ingropi undeva si sa pui o cruce candva cand tie greu du-te si vorbeste cu ea sau cere-i sfaturi cum sa te porti cu noul caine.
Eu cred ca trebuie sa suporti daca iti place noul caine il poti iubi. Poae ca nu asa de Mult dar.