| Dede_4091 a întrebat:

nu mai prea sunt bani si nu stiu ce sa ii mai dau pisicii de mancare! Stiind ca nu mananca crud, paine goala, fript sau mamaliga. Ce sa ii gatesc fiindca nu mai am bani de cereale si de conserve! Va rog sa nu vorbiti fiind ca nu sunt bani in ziua de azi! Orice de mancare sa ii gatesc ar fi o idee buna.Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| adinutsatpu a răspuns:

E trist, oricui i se poate intampla, nu stiu daca ar merge si la pisicute dar eu le gatesc cateilor mei ciorba normala cu mult orez si gaturi de pui(gatlej), sunt ieftine si cred ca o sa manance si pisica. macar, carnita de pe ele...

8 răspunsuri:
| Andrei233 a răspuns:

Pai,da-i niste laptic, dar fiindca si asta se cumpara, incearca cu niste supa.Ar trebui sa mearga. happy

| Nordic a răspuns:

Iti zic eu ceva. Dai carne cruda sau fripta chair daca nu va manca la inceput. Si crede-ma pana la urma o va impinge foamea si va manca ce-i dai.

| bluebios a răspuns:

Lapte, ou fiert, pateu de ficat, peste dar ai grija sa nu se innece cu oase

| nextlevel999 a răspuns:

Pai cred ca o sa moara de foamesadvezi ca este hrana pentru pisici mai eftina de la clever

| nextlevel999 a răspuns:

Pai credca o sa moara de foamesadvezi ca este hrana pentru pisici mai eftina de la clever

| Măcrin a răspuns:

Motanului meu ii plac: ou fiert, cartofi fierti, lactate

| Mirela14 a răspuns:

Ai bani sa platesti netu si nu ai niste bani sa iei mancare la pisica?

| Dede_4091 explică:

Nextlevel999:Nu moare de foame fiindca ii dau de mancare tottimpul supa cu carne, carne, dar intrebam ce sa ii mai dau ca poate s`o fi saturat si bietu meu motan de atata carne