E mititel, e pui are chef de joaca. Tot ce vrea el acum e sa se joace. Joaca-te cu el pana obosește, pana ii piere cheful de joaca deși va fi cam greu. Ar fi bine dacă ai mai avea o pisicuță cu care sa se joace sau un cățel dacă zici ca e asa de zăpăcit cred ca l-ar liniștit
Bafta.
Poate are turbare.
du-te cu el la un veterinar.
acestea pot fi semnele inceperii turbarii
nu este de joaca cu asta
mergi al veterinar urgent!
Punel intr-o cusca si lasa-l acolo cateva zile si mie mi s-a intamplat la fel si dupa aia pisica mea e cuminte si linistita.Imi dai si mie funda te rog
Eu zic ca nu este bine cu bataia sau sa-l uzi s-ar putea simti in pericol sau amenintat de tine totusi intreaba un medic veterinar iti va multe detalii. Succes!
Am avut si eu pisica si a mea faea la fel, se linisteste cu varsta, pentru moment incearca sa i tai unghiile sa nu te mai zgarie, iar cand vezi ca este agitat joacate cu el cu un ghem sau o mingie dar mereu sa fie aceeasi, nu incerca sa dai in el pentru ca o sa faca mai rau, du-te si mangaiel sa se calmeze, iar daca nu merge nici asa nu stiu cu ce sa te mai ajut.La pisica mea a mers asa, oricum noroc.
Asta e turbare
o fi fost facut cu fratele mamei lui c si eu o catea care trebuie sa fete si pot sa fie turbati trebuie sa ma astept