| abcdfegbhwrthbfwsrtg a întrebat:

nu mai stiu ce sa fac. am un motanel de 3 luni care mereu musca si zgarie pe toti cei din casa...mama deja nu ma mai lasa sa dorm cu el in aceeasi camera, caci spune ca poate fi periculos. imi sare la fata si ma musca de nas, de obraji, mi se suie in cap si se joaca cu parul meu e foarte agitat mereu.am incercat si cu bataita, l-am si udat, am incercat chiar si sa nu ma mai joc cu el si sa-l ignor dar nu merge! bani de dresor nu am, iar mama a spus ca daca nu se cuminteste il va da afara! va rog frumos sa ma ajutati!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E mititel, e pui are chef de joaca. Tot ce vrea el acum e sa se joace. Joaca-te cu el pana obosește, pana ii piere cheful de joaca deși va fi cam greu. Ar fi bine dacă ai mai avea o pisicuță cu care sa se joace sau un cățel dacă zici ca e asa de zăpăcit cred ca l-ar liniștitlaughing
Bafta.

6 răspunsuri:
| ed23tm a răspuns:

Poate are turbare.
du-te cu el la un veterinar.
acestea pot fi semnele inceperii turbarii
nu este de joaca cu asta
mergi al veterinar urgent!

| Yoral a răspuns:

Punel intr-o cusca si lasa-l acolo cateva zile si mie mi s-a intamplat la fel si dupa aia pisica mea e cuminte si linistita.Imi dai si mie funda te rog

| 알리나 a răspuns:

Eu zic ca nu este bine cu bataia sau sa-l uzi s-ar putea simti in pericol sau amenintat de tine totusi intreaba un medic veterinar iti va multe detalii. Succes!

| ChriSS_7546 a răspuns:

Am avut si eu pisica si a mea faea la fel, se linisteste cu varsta, pentru moment incearca sa i tai unghiile sa nu te mai zgarie, iar cand vezi ca este agitat joacate cu el cu un ghem sau o mingie dar mereu sa fie aceeasi, nu incerca sa dai in el pentru ca o sa faca mai rau, du-te si mangaiel sa se calmeze, iar daca nu merge nici asa nu stiu cu ce sa te mai ajut.La pisica mea a mers asa, oricum noroc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite cum sta treaba am si eu un motanel a facut si el exact la fel puii isi dezvolta instnctele jucanduse nu are turbare vrea doar sa se joace ar fi bine sa ii aduci un partener de joaca sau jucarii.

| laurici03 a răspuns:

Asta e turbare
o fi fost facut cu fratele mamei lui c si eu o catea care trebuie sa fete si pot sa fie turbati trebuie sa ma astepthappy