| adya77 a întrebat:

Buna numele meu este Diana.Am intrat de curand ca valuntar la un adapost de catei inainte sa ii ajut si eu o singura femeie avea grija de toti cateii ea le-a facut un ocol si niste custi iar acum datorita efortului depus s-a imbolnavit(a transportat singura materiale sa construiasca ocolu lemne mari de pa marginea apei si alte materiale). Avem 30 de catei care i-am vaccinat, sterilizat, depaduchiat si deparazitat din banii nostri sau cei care s-au adunat din cutiile puse in magazine, nici cu mancarea nu stam prea bine dar incercam pe cat posibil sa le oferim conditii cat de cat bune.Am fost dati in judecata de o saptamana de un 'domn' care nu putea sa ii mai auda...va dati seama ca daca pierdem procesu cateii vor ajunge pe strada! adoptati si voi un catel sunt fosrte dragalasi aveti mila de ei si ajutati-ne va rog din suflet este foarte greu si nu vreau sa moara sau sa le dam drumu in strada!

4 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

De ce nu apelati la primarie pentru a va acorda un ajutor banesc, in fond asta ar trebui sa fie treaba lor.

| andreea_1536 a răspuns:

Nu te supara din ce adapost si in ce oras?

| aleksy a răspuns:

Ce oras?

| adya77 explică:

In judetul cluj orasul turda