Buna,
Deci pe bune unii dintre voi ati raspuns pentru fundita, cum puteti fi asa de egoisti?
Aici este vorba despre niste suflete mici nu despre o amarata de fundita,
Stau foarte departe de orasul tau si in primul rand nu m-ar lasa parintii am deja 1 caine si mai imi aduce unul.
Iti sugerez sa nu dai la nimeni fundita.
Pa, pa
Buna. pune anuntul acesta si pe forumul http://www.animale.ro/forum/forumdisplay.php?f=68 ( exact acolo pui anuntul), iti faci cont si pui anuntul, dar pentru a fi credibil ce spui fa-le si cateva poze! acolo sunt multe persoane care ajuta la salvarea multor animale, eu sunt din Constanta nu pot face nimic de aici.Intra acolo si cere ajutor!
Bai frate si daca vi s-a strkat telll-ul ce/? Nu puteti imprumuta tel-ul mamei/tatalui voastre/vostru? Si curcile-s mai destepte decat voi!
Din pacate eu nu pot sa i'au vreun animalut, dar stiu eu cum poti sa ii dai... Eu asa am facut cu 4 pui de pisicute abandonate...
Deci du-te intr'un parc de copii mici si incepe sa te joci cu ei, da?
Si o sa vina multi copiii si o sa zica: " vaaai ce dragut, etc, etc"
Apoi tu le zici ca daca ii lasa parintii o sa le dai un catelus
Si asa o sa ii dai pe toti, te asigur
Buna,vreau eu un catelus, dar nu pot asigura transportul, de unde esti? da-mi mesaj privat:*
Eu nu pot decat sa te felicit.As lua chiar eu unul dar parintii nu m'ar lasa.
O mica precizare, scrie orasul din care esti ca sa le vina mai usor doritorilor.
Multa bafta.Ce bine ar fi daca ar exista mai multi oameni ca tine :*
Vaiii...bietele fiinte! Nu te pot ajuta, desi sunt aproape de tine! [Horezu...].Am deja 3 caini dar iti promit ca o sa dau mass pe mess cu asta si iti promit ca o sa scape! SUCCES
Bunicii mei stau la Valcea. o sa vb cu ei poate ii lom pe toti 4 pentru ca avem curte mare si ne plac animalele. te sun daca e cat cu vecina. nu stiu. cam TriluLilu
As lua eu 1 sau 2 dar nu ma lasa parinti oriqum bv pentru prezentare cat despre vecina pune-i o piedica pe scara
Of in doresc foaaaaaaarte mult macar unul dintre ei dar din pacate nu ma lasa parintii deoarece mai avem inca 3 catei.M'am rugat de ei mult si bine dar degeaba.Am trimis mass'ul pe mess, insa cu numarul meu de telefon. Daca ii doreste cineva sun imediat! Sa stai pe langa telefon.Si apropo si eu am tot 11 ani;-)
Vecina ar trebui sa fie otravita de catei, si nu invers. Daca sta la un etaj mai inalt, ofera'te sa o ajuti cand are bagaje.Arunca'le peste balustrada si spune,, oooopS! imi pare rau!"! sa te uiti bine prin bagajele ei si sa incerci sa il arunci pe cel in care are otrava pentru catei pana vei da toti catei, dreseaza'i sa muste vecinele screelozate:bd
Am si eu o intrebare de om prost: cine a votat raspunsul meu cu vecina drept stupid? te rog eu recunoaste si spune ce nu ti'a placut de ti s-a parut asa stupid
Apropo,@ desprtanimale5, te'a sunat cineve in legatura cu cateii? probabil ca da,dar a zis cineva ca de pe TPU? nu cred! oameni buni,nu mai amagitzi lumea degaba! eu am recunoscut ca nu pot, nu am zis,, o sa incerc numarul'' doar de dragul unei frunditze!
Ador caini dar am deja 2 si as mai vrea unul dar parintii mei nu ma lasa sa mai i-au altul imi pare rau
Cred ca ai messenger decii incerk lapte_cu_miere.ea adora catselushii shii animalele marog..e o priethena d a mhea sper ca te-a ajuthat
Buna! si eu am 11 ani.se vede ca ai un suflet bun si vrei sa ajuti, i-as lua eu p etoti 4 dar din pacate nu ma lasa parintii sa nu iau niciunul .cat despre vecina otravesteo sau pune-i piedica nu imi trebuie fundita pentru ca la cauze din astea incerc sa ajut fara recompensa! oricum bafta si mult succes!
Srry avem deja cainioricum e vagabont si cine te/ai gandi ca vrea asa ceva? adica eu am 4 caini dar de rasa... oricum mult succes ca iti va trebui)
Vreau unul te rog!
nu imi pasa daca parintii nu ma lasa il tin in casa
am o mik problema.nu pot sa sun. mi s-a stricat tell:
Pai i-ai dat deja? ca eu nu as vrea ca mi s-a spart telefonul pe la mare in 20010 si am uitat sa iau scuze de raspuns
E singura? Daca DA, atunci a trebui sa se casatoreasca cu vecinul meu
Si el face exact acelasi lucru de fiecare data cand se nasc catelusi in spatele blocului...Doar ca el ori ii otraveste, ori ii arunca in vale...
As vrea din tot sufletul sa cumpar unul, dar eu stau la bloc, etajul 2 si mama zice ca ar vrea un catelus, dar la casa, iar tata ete alergic la caini.
Nci nu stii cat de rau imi pare
Am sa le spun adresa la telefon. Ms ca ma ajutati si ca aveti o inima buna.
anonim_4396 întreabă: