| desprtanimale5 a întrebat:

O catea din curtea blocului meu a fatat 4 catelusi :3 negri cu alb pe burtica si unul crem.Am o vecina foarte rea, care mai mult ca sigur ii va otravi.Salvati acesti catelusi de la o moarte sigura sunand la nr. de tel. 0761569737; daca vreti sai luati sau stiti pe altcineva care le poate oferi un camin iubitor.Momentan trebuie vaccinati si deparazitati, insa eu nu am bani ca sa pot face asta. Sper ca viitori lor stapani sa faca asta.Va rog sunati urgent iar in maxim o saptamana sa se rezolve totul.Mai multe detalii la telefon. Daca nu raspund va voi suna cu sigurant inapoi.Nu o luati ca pe o gluma fiindca am doar 11 ani. Parintii mei sunt de acord cu ceea ce fac.

Răspuns Câştigător
| Isabelamaria21 a răspuns:

Buna,

Deci pe bune unii dintre voi ati raspuns pentru fundita, cum puteti fi asa de egoisti?

Aici este vorba despre niste suflete mici nu despre o amarata de fundita,

Stau foarte departe de orasul tau si in primul rand nu m-ar lasa parintii am deja 1 caine si mai imi aduce unul.

Iti sugerez sa nu dai la nimeni fundita.

Pa, pa

32 răspunsuri:
| TotEuBaiiIsBack a răspuns:

Am si eu o intrebare de om prost: cine a votat raspunsul meu cu vecina drept stupid? te rog eu recunoaste si spune ce nu ti'a placut de ti s-a parut asa stupid

| TotEuBaiiIsBack a răspuns:

Apropo,@ desprtanimale5, te'a sunat cineve in legatura cu cateii? probabil ca da,dar a zis cineva ca de pe TPU? nu cred! oameni buni,nu mai amagitzi lumea degaba! eu am recunoscut ca nu pot, nu am zis,, o sa incerc numarul'' doar de dragul unei frunditze!