Dprul de mama ii va trece dupa 2-3 zile asa a fost si cu al meu. mergi si cumpara un vas de inaltime mai mica, pui nisip in el si il pui intr-un loc unde vrei sa se invete sa isi faca nevoile lor le trebuie nisip sa isi faca nevoile. si inca ceva, sa ai grija sa schimbi nisipul, ca de nu ai parfum natural in casa
Poate e prea mic pentru asta dar trebuie sa-l inveti sa faca intr-o ladita cu nisip
Ei bine da-i atentie, joaca-te cu ea, pune-i ladita cu nisip si in timp iti vei da seama cand urmeaza sa-si faca nevoile si chiar daca se scapa si face in casa ia-o si du-o repede la ladita, isi va da seama ca acolo e locul ei si a mea era mica atunci cand am adus-o acasa si a facut chiar si in pat si era mica dar imediat ce i-am pus ladita cu nisip a facut mereu acolo apoi va invata sa mearga si afara chiar daca la inceput o urmaresti putin...Succes
Am avut si eu pisici.joacate cu ea, dragalesteo dai sa manance in caz de se uita la tine cand mananci dai si ei macar un pic, cand vrea sa isi faca ne voile las-o sa se duca afara. singura asa e cel mai bine pentru ea cand vezi k e obosita la.so sa doarma
Primesc funda
Ane758 întreabă: