Gaseste cateva avantaje ca si :
-Cainele ajuta la paza
-Este foarte loial
-Se va intelege bine cu restul animalelor caci e pui.
-E tare destept
-Il vei dresa sa nu faca mizerie.
Spune-i ca vei avea mare grija de toate animalele tale si ca iti asumi responsabilitatea pentru tot ce se petrece.
Daca nu merge sa trecem la sacait
Lasa-i biletele cu desene cu un catelus si jos scrie : TE ROG!
Lasa-i biletele, pune poze cu catelul acela prin casa.
Sper ca te-am ajutat. Funda?
Am sa-ti dau mesaje cand o sa am si funda
Degeaba nu am cum s-o conving ca am batut-o la cap sa luam a2a pisica si a zis ca bine lom pisica dar acum zice ca si caine si ca trebuie sa il plimb dimineata sa am grija de el eu am curte
Atunci daca iti doresti mult cainele nu stiu, dar daca vrei sa iei alt animal ia-ti mai bine un hamster
Hamster? )))))))))))daca o vezi pe mama mea cat de scarba i e de ei nici nu vrea sa auda ))zice ca sunt ca soriceii si ca sunt urati
Asa a facut si mama ca si eu am avut, da dupa ce a vazut ce dragalasi sunt i-a placut
Oricum eu vreau catelus nu hamster si sa-ti zic cum face mama mea ea zicea cand eram la bloc ne-a promis mie si surorii mele uita asa a zis : "Da da, promit o sa va lom caine cand ne mutam la casa. Un rahat ca nici nu ne-a luat
Gaseste si tu mai multe avantage care ar motiva aparitia acelei cateluse la voi acasa
Asta voiam eu sa fac ) i-am zis bunicii sa mi-l aduca dar nu a vrut ca trebuie sa fie de acord si parintii
CrisCole76 întreabă: