| Pixieee a întrebat:

Buna :*! O sa am un pechinez si as vrea sa imi spuneti si mie( doar cei care au sau au avut) daca v-a placlut rasa, cat de incapatanati au fost, impresii, daca ati avut probleme medicale sau cu alimentatia( ca am auzit ca sunt pretentiosi) si celor care le-a murit pechinezul cat de mult ati suferit. Multumes. Funda

Răspuns Câştigător
| Duluman2002 a răspuns:

Bună Pixieee.Pechinezi sunt niște câinii drăguți.Da, uneori pot fi încăpățânați.Și de obicei masculii sunt mai încăpățânați ca femele.Eu am un câine(fată) care e metiș pechinez și nu e foarte încăpățânată. Pechinezul nu e un câine așa de activ dar dacă îți ei unul, ți-aș recomanda să-l scoți la plimbare de cel puțin 3 ori pe zi.Agresivi nu sunt cu stăpânii doar dacă aceștia îi necăjesc.Sunt foarte iubitori cu membri familiei.Tolerează copii dar să nu îi deranjeze când dorm.Pechinezii pot fi mai răutăcioși cu străinii dar depinde acum că cățelușa mea tolerează străinii doar să nu o ia în brațe că face urât.Așa.Probleme medicale nu are doar să îi faci primele vaccinuri și atât.Despre alimentație nu sunt pretențioși. Mănâncă ce mănâncă și oamenii dar mănâncă și mâncare de câinii.Ei necesită o atenție specială la blană.Ea trebuie periată în fiecare zi. Spălarea câinelui se face numai cu un șampon special pentru câini dar acesta trebuie pus în apă. Năpârlește foarte mult în perioada vară-iarnă.Și dacă mi-ar muri câinele aș suferi mult.

2 răspunsuri:
| Elly94sweet a răspuns:

Este superb.eu am avut metis de pechinez.nu e mare diferenta.ii dadeam sa manance orice in afara de carne.nu face bine la catei.vaccinurile foarte importante.ca orice caine daca nu are chef nu te asculta.trebuie sa te joci cu el excesiv de mult ca sa-si consume energia sa poti dormi.este ok ca si rasa.nu am avut nicio problema.sa-i cumperi calciu pastilute si in primul an din viata royal canin, hills.sunt un pic scumpe, dar merita pentru sanatatea catelului. poti sa-i iei si varsata nu doar la punga.normal ca as suferi.cred ca 5 zile nu m-as opri din plans si urlete si depresii.de ce? pentru ca te obisnuiesti cu el si il iubetsi..ai suferi ca si dupa o persoana.

| Mέℓℓ a răspuns:

Nu-ti recomand.Sunt incapatanati, uneori agresivi, au un temperament destul de irascibil, ti-as recomanda o alta rasa.Gandeste-te bine!