Las-o in casa, fiindca pisicile sunt curate si cand au nevoie sa-si faca nevoile, miaunasi se cer afara.
Da-i pace sa stea in casa, probabil are dureri.
Nu uita sa o hranesti dublu de cum o hraneai inainte, fiindca este gestanta si are nevoie de mai multa mancare.
Nu uiat sa-i pui si un castronel cu apa proastapata, intr-un colt de camera, ferit de picioarele voastre, ca sa nu-l varsati.
Ai living si garaj, dar n-ai cativa bani sa-i cumperi o litiera si nisip de pisici ca sa faca in casa in mod organizat si nu peste tot? Nisipul de pisici mai acopera din miros si daca te obisnuiesti sa-i cureti zilnic litiera, n-o sa miroasa in casa.
Si chiar daca isi face nevoile afara, o poti lasa in casa. Pisica mea din trecut mieuna la usa cand voia sa faca si o lasam in curte iar apoi venea inapoi.
Las-o in casa, e gestanta. Are probleme. Are nevoie de un loc linistit, cald, moale si ferit de agitatia casei. Da-i mancare, apa si mangaieri.
SI DU-O NEAPARAT LA VETERINAR.
In seara asta am conștientizat ca poate vrea sa rămână in casa și nu m-am pregătit cu nisip și litiera. Ea își mai făcea nevoile într-un ghiveci mare din casa dar cred ca ii este greu sa meargă din living pana acolo. Chiar am ferit-o de agitație și de catel pentru ca el sta in casa iar ei nu se împăca deloc.