| Alexandrudrg12 a întrebat:

Buna, papagalul meu este bolnav, nu poate sa manance si nici sa bea, are spasme din 30 in 30 de minute si se loveste cu capul de lucruri, musca si tine aripile deschise, am fost cu el la veterinar si mi-a dat un antibiotic si niste vitamine de pus in apa, dar el le.a refuzat asa ca i-am dat fortat cate putin cu siringa si dupa a vomitat. ce pot sa mai fac? Chiar daca doarme se trezeste din somn si are spasme. Nu stiu ce sa mai fac

Răspuns Câştigător
| relativsausigur a răspuns:

Sa te duci la alt veterinar, sa ii explici situatia, si sa ceri niste analize, sa nu-i dea tratament aiurea fara sa stie ce are.
Dupa ce afla ce are, si decide un tratament, daca papagalul tau refuza sa il ia, instiinteaza-l si de acest lucru, sa gaseasca o cale sa-i dea.
Dar cauta un veterinar bun cat mai repede, cel la care ai fost se vede dupa atitudinea pe care povestesti ca avut-o, ca e un nepriceput, habar n-are ce are, si ii da antibiotic ( care e pentru infectii ), daca n-are infectie, medicamentul va interfera negativ cu afectiunea pe care o are de fapt.
Nu lasa nepriceputii sa iti omoare animalutul, cauta pe cineva care poate rezolva problema.

1 răspuns:
| Felys a răspuns:

Veterinarul la care merg eu cu cainele mi-a spus clar ca nu se pricepe la animale exotice, asa ca foarte posibil nici la care mergi tu nu e vreun prieceput, mai greu sa nimeresti unul sa stie despre pasari sa ti-l puna pe picioare dar nu imposibil, asa ca incearca in mai multe locuri, cere mai multe parari