| oceanfreshair a întrebat:

Perusa mea respira greu,are diaree,vomita,este foarte linistita(ceea ce nu este specific ei, de obicei fiind foarte rea cu ceilalti perusi) si nu prea mananca... urmeaza sa o duc la veterinar pe la 4-5 dar pana atunci aveti idee ce ar putea sa aiba? va rog daca stiti sa imi spuneti! P.S:sa nu ziceti "lasa ca mai bine iti zice medicul". Daca puteti sa ma ajutati, va rog sa o faceti:XPwp si mersi de ajutorhappy

6 răspunsuri:
| klau95 a răspuns:

E racita ori are febra papagalilor.Tot la veterinar trebuie sa te duci iti va da niste medicament ceva pentru ia.
Si al meu a fost asa s-a vindecat dupa cateva zile.
Si doar veterinaru poate sa-ti dea asa ca nu neglija ca niste sfaturii nu te poate ajuta ori cat ar fi de multe.

| oceanfreshair explică (pentru klau95):

Ms...dar mai stii ce medicament ti-a dat? cum se numea?big grin

| klau95 a răspuns (pentru oceanfreshair):

Pai chestia ie ca intr-o seringa o sa-ti dea ceva un lichid portocaliu sau un plic in care sa-l pui in apa cateva picaturii si se va face bine.

| oceanfreshair explică (pentru klau95):

Buna! Mam intors de la veterinat acum ceva timp si a zis ca are diaree si mi-a dat niste pastile...si a zis ca a luat prea multe vitamine si atunci i-am zis ca a mancat cele 3 oua pe care le-a facut cu 2 saptamani in urma, atunci cand a inceput sa se simta rau si atat si mia mai zis sa ii dau drojdie! Dar mersi foarte mult pentru ajutor:*

| Andr3 a răspuns:

Si perusa mea a patit asa, am mers cu ea la medic si mi-a zis ca daca are diaree inseamna ca a mancat ceva ud (o fructa sau o frunza de marar sau salata ) sau ceva nespalat.O lasasem unor cunostinte pentru ca am fost plecata o saptamana si am mers cu ea la medic, am investit cam 200 de ron pentru un tratament cu 3 injectii si tot a murit in saptamana aceeasad sper sa nu patesti si tu la fel

| zxzx a răspuns:

Poate are capuse, ca tot e perioada asta.