| angelwithgreeneyes a întrebat:

perusul meu a murit de mult pe data de 18.10.2010.
el nu manca, vroia cat mai mult sa ma vada si...crying eu... ma enervam pe el ca nu ma lasa inpace. dar el vroia sa isi ia la revedere de la mine. si ma simt fffffffffffffffffffff vinovata ca nu ii ofeream destula atentie crying. simt ca mor fara el. rocco statea pe clanta pentru ca era lucioasa sau pe dulap. si parca il mai vad si acum. plang cand imi aduc aminte crying si imi e dor de el.

spuneti-mi si mie cum sa nu mai plang si sa mai sufaaaaaaaar atata fara sa imi iau altul. nimic si nimeni crying nu il va inlocui

fundacrying

13 răspunsuri:
| Yokrisztinutzza a răspuns:

Gadestete la momentele frumoase care leatzi avut impreuna ...toti ne ducem odata si odata.accepta idea si nu ai de ce sa te simnti vinovata.el si-a trait viata.si sunt sigura ca te iubea si cand ii dadeai atenti si cand nu pentru ca erai stapana lui...iesi cu prietenii la un suc si distreaza Asta E Viata!

| WeeD a răspuns:

Gandeste la toate clipele frumoase pe care le-ati petrecut impreuna.Si sa nu uiti un lucru: este cu tine oriunde te`ai duce.

| DenisIonut01 a răspuns:

Ia-ti altu iti va trece laughing mie mi-au murit 2 perusi 2 agaponis si 8 perusi au fugit pe geam, si acu am alti 2 perusi si 2 ninfe oh go on

| FurtunaDiesel a răspuns:

Cumpara un alt papagal si poate iti va trece!

| KoreaJapan a răspuns:

Nu incerca sa uiti de el. El a parasit lumea asta,insa a plecat intr-o lume mai buna. Acolo,in cer,se simte rau ca tu plangi. Arata-i ca ti la el si ca esti fericita ca a scapat din lumea asta cruda. Peste cativa ani,vei veni si tu alaturi de el. Pana atunci,arata-i chipul tau fericit,neinundat de lacrimi. Animalutul tau a avut o viata alaturi de tine,si pentru a-i ridica in slavi faptele sale,incepe sa scrii o poveste care sa ii evidentieze trasaturile,iar la sfarsit adauga urmatoarele cuvinte :,,era un animalut prea bun,prea bland,de aceea Dumnezeu l-a adus alaturi de el. Nu sunt deloc trista. El este fericit in Cer, iar sufletul sau este alaturi de mine in fiecare noapte, in fiecare vis''.

| NoCharachter a răspuns:

Of cati ani ai? Probabil ca il iubeai mult, dar nu-ti fa griji. El nu cred ca e suparat pe tine. Gandeste-te ca e intr-un loc mai bun si se gandeste la tine.

| lucian007 a răspuns:

Cred ca un pshilog te-ar putea ajuta mai bine decat te-ar putea ajuta cineva de pe acest forum.el te face sa privesti in altfel situatia...incearca nu ai nimic de pierdut

| OnixXdd a răspuns:

Stiu ce simti. Si mie mi-au murit 2 papagali. Prima data nu am fost asa de afectata - mai aveam un papagal, nu? Dar a doua oara si eu am plans dupa el... Gandeste-te la altceva. Cauta-ti alte preocupari, ceva ce nu-ti aduce aminte de el.

Daca nu merge nici asa, gandeste-te daca papagalul tau, Rocco, si-ar dorii asta (sa plangi incontinuu) pentru tine...

| bogdan133 a răspuns:

Si mie mi-a murit papagalul...sad incerca sa iesi mai mult cu prieteni, sa fii concetrat/a la altceva... Stiu ca e greu dar o sa functioneze!

Răspuns utilizator avertizat
| Gabi_1362 a răspuns:

Daca, cand iti moare animalunl faci asa, cand o sa.ti moara o persoana draga tie [om], ce o sa faci?

Eu zic sa te calmezi, asta este, fiecare are un sfarsit.

| valeria_1335 a răspuns:

Gandeste-te ca daca mai plangi atat de mult si el va fi trist acolo unde este.

| valeria_1335 a răspuns:

Gandeste-te ca daca mai plangi atat de mult si el v-a fii trist acolo unde este si v-a plange.