| AnonimKidd a întrebat:

Perusul meu a stat in curent(din greseala) si a cam racit (stranuta). Dar e activ : vorbeste toata ziua in oglinda, se misca, mananca, bea apa. Pot sa-i dau ceva gen un medicament thinking Exista asa ceva? Da, stiu ca pot sa merg cu el la veterinar, asa ca nu mai scrieti chestile astea in comentarii. Daca o sa vad ca starea lui se inrautateste (devine retras) o sa ma duc, dar vreau sa stiu daca pot sa-l ajut cu ceva. Nu o sa-l mai pun langa un geam deschis.
P.S : Pot lua raceala de la el laughing))))))? (pentru cei care iau in serios e o gluma )
Multumesc mult!

5 răspunsuri:
| jeek0 a răspuns:

Mai stranuta cateodata, asa cum ai zis si tu daca se agraveaza sa il duci la un medic. nu iei raceala de la el nici in gluma nici in serios happy

| LaRkiNNN a răspuns:

Nu stiu despre ce chestie vorbesti... mi se pare ca vorbesti despre un animal, daca asa e. n-ai frica, nu iei raceala laughing P.S.: Animalele racesc foarte greu si acelea sunt sensibile, in general animalele nu racesc.

| deeadeea111 a răspuns:

Nu cred ca este ceva grav o sa-si revina

| stelear a răspuns:

Pai din cate vad nu iei raceala lui.........in serios (ironie)! Da-i drumu cu el la veterinar sau la o farmacie veterinara iti poate da niste pastile care le dizolvi in apa doar nu incepi sa il tratezi cu ce ai tu acasa cu algocamin, nurofen sau cei mai popular la romani bicarbonat!

| karsivan a răspuns:

Te duci direct la cabinetul veretinar( fara pasare ) si vorbeste cu doctorul si o sa-ti dea niste antibiotic de pus in apa.