Am inteles, oh citisem porumbel ieri cand am dat raspunsul..Credeam ca e un porumbel pe acolo..deci probabil ca inca il doare piciorul sau are o problema la aripa de merge mai mult pe jos.
Nu stii cum s-a ranit?
Ma tot gandesc care e faza cu gandaceii, nu e normal sa stea sub aripioara lui.Sa nu aibe cumva ceva.
Ai putea sa-l duci la veterinar si sa-l intrebi ce iti recomanda sa dai pe el sa se scape de gandacei.
Ai mare grija sa nu-l pierzi .
Eu iti recomand sa aiba o colivie marisoara cu jucarii si oglinzi in el, cu un mic vas sau un castronel in care sa-i pui apa sa se balaceasca, si sa aiba si o femela in caz ca e mascul daca nu invers.
Perusii care traiesc in natura stau in grupuri de sute.
Vasul cu apa trebuie schimbat zilnic pentru ca defeca in apa, care se va umple imediat de bacterii si daca acestia vor bea se vor imbolnavi.
Betisoarele de la colivie ar trebui luate jos si daca ai sa ii pui in locul betisoarelor : cateva ramurele de salcie de diferite forme si marimi pe care sa le prinzi in colivie, plus ca daca se simt rau vor ciuguli din salcie care are un efect antibacterian.
Ceau
Studiez medicina veterinara:
Ar trebuii dus la veterinar, sunt mai multe cauze din care el are acei gandacei, nu stiu daca ar merge sa ii iei punand pe vata acetona si punand usor acolo suruband vata incat sa iei gandaceii, daca are rana si e deschisa in niciun caz sa nu faci asta.
Are nevoie de un veterinar pentru a supravietuii.
Alegerea iti apartine, eu in locul tau l-as duce la veterinar sa il consulte..Sa ii curete rana si evident sa indeparteze gandaceii, si sa-mi spuna daca se va face bine, care e treaba cu gandaceii etc.
Mult Succes si te rog tine-ma la curent!
El nu are si nici nu a avut vreodata vreo rana,,, Dar nu aripa e problema :d vroiam sa zic ca mai intra prin flori prin vie si de acolo e posibil sa fii luat acei gandacei. Deci repet aripa nu are nici o rana doar ca de cand sa ranit (s-a vindecat) umbla mai mult pe jos prin flori
Am inteles, oh citisem porumbel ieri cand am dat raspunsul..Credeam ca e un porumbel pe acolo..deci probabil ca inca il doare piciorul sau are o problema la aripa de merge mai mult pe jos.
Nu stii cum s-a ranit?
Ma tot gandesc care e faza cu gandaceii, nu e normal sa stea sub aripioara lui.Sa nu aibe cumva ceva.
Ai putea sa-l duci la veterinar si sa-l intrebi ce iti recomanda sa dai pe el sa se scape de gandacei.
Ai mare grija sa nu-l pierzi .
Eu iti recomand sa aiba o colivie marisoara cu jucarii si oglinzi in el, cu un mic vas sau un castronel in care sa-i pui apa sa se balaceasca, si sa aiba si o femela in caz ca e mascul daca nu invers.
Perusii care traiesc in natura stau in grupuri de sute.
Vasul cu apa trebuie schimbat zilnic pentru ca defeca in apa, care se va umple imediat de bacterii si daca acestia vor bea se vor imbolnavi.
Betisoarele de la colivie ar trebui luate jos si daca ai sa ii pui in locul betisoarelor : cateva ramurele de salcie de diferite forme si marimi pe care sa le prinzi in colivie, plus ca daca se simt rau vor ciuguli din salcie care are un efect antibacterian.
Buna! Pentru binele perusului, du-l la un medic veterinar.Incearca sa il ingrijesti cat poti tu mai bine, e si el un sufletel. Doctorul iti va spune cum sa ii pansezi aripa sau iti va da un unguent sau medicament care sa il pui in mancare sau in apa.Se va face bine! Ai grija de el!
Da, dar el are gandacei nu multi dar sunt. de la ce oare apar?