Du-te urgent la un veterinar cu el.
Adică,or fi ei specializați în animale gen câini, pisici...dar cred că îi duce mintea și puțin la păsări, de-aia sunt veterinari universali.
Buna...cel mai probabil perusul tau are o infectie de la vreo cojita de mei care i-a intrat in ochi. pentru a fi sigura ca el va scapa cu viata du-te frumusel la farmacia veterinara si cumpara un unguent pe nume ASOCILIN. sunt niste antibiotice pentru uz veterinar. Si ii dai la ochi o data sau de doua ori pe zi dupa ce ai curatat putin ochiul. oricum indicat ar fi sa citesti si prospectul.te sfatuiesc sa ii dai acest tratament cat mai repede deorece infectia se poate raspandi in tot corpul si cat de curand poate muri. sper ca te-am ajutat.multa sanatate perusului tau! fundita?
Du-te la veterinar. poate fi ceva grav, si chiar pooate cauza moartea papagalului. sa-r putea sa trebuiasca o operatie.nu zic nimc, dar u-te repede!
Asa am patit si eu cu cainele meu se tot scarpina si ii curgea o chestie alba din ochi si sora mea il tot dadea cu o solutie si pana la urma o vazut ca era ceva acolo(doctorul) si avea in ochi un fir de iarba
Du-te la veterinar. Nu va mai dati cu parerea decat daca aveti pasari deoarece cainele, pisica au organismul mult mai puternic ca cel al unui perus. Nu se compara.
Daca doriti accesati acest blog unde de altfel puteti pune intrebari sau puteti comunica cu alti iubitori de pasari. http://bloggpets.wordpress.com/
Ciao