| motanulincaltat23 a întrebat:

Buna!
Perusul meu s-a lovit la ochi si nu il mai deschide. Fiind iarna, nici nu-l pot scoate din casa sa-l duc la un veterinar. Stiti cumva un site al vreo unui medic veterinar caruia ma pot adresa pentru sfaturi?
Va rog mult, dau funda.

Răspuns Câştigător
| Rocsid a răspuns:

Cauta numere de telefon a veterinarilor din orasul tau si roaga unul sa vina pana la tine acasa.Ii spui simptomele la telefon ca sa isi faca o idee si cam ce medicamente sa ia cu el si eventual oferate sa ii platesti benzina macar...Plus ca perusul nu o sa fie asa stresat fiind in mediul lui..multi dintre ei saracutii cand sunt scosi din casa se streseaza asa tare ca le ies niste analize foarte dubioase.

4 răspunsuri:
| CreepyCrow a răspuns:

Http://clinicaveterinara.com/clinicaveterinara-echipa.html incearca sa suni la astia. de recomandat sa alegi dintre cei care au specializare in pasari exotice pentru ca astialalti care au invatat de caini si pisici iti trateaza perusul ca pe gaina. dar i-a curs sange, ceva?

| motanulincaltat23 explică (pentru CreepyCrow):

Da, i-a curs sange, s-a umflat. Am luat de la o farmacie veterinara niste picaturi pe care i le-am pus patru zile, si din a patra zi nu mai deschide ochiul, e apatica, doarme toata ziua.

| Miss25JK a răspuns:

Daca esti din Bucuresti poti chema ambulanta veterinara de la SpeedVet. Sunt foarte buni in ceea ce fac dar sunt si scumpi. Plus de asta ei se ocupa si de pasari, multi veterinari s-au oprit doar la caini si pisici.

| motanulincaltat23 explică (pentru Miss25JK):

Nu sunt din Bucuresti, sunt din Vrancea. De asta nici nu stiu ce sa fac