| BiancaSweetGirl a întrebat:

Perusul meu se scarpina toata ziua si parca nici nu mai ciripeste asa mult ca inainte...am observat ca a inceput sa si tuseascasad Vreau sa-l duc la veterinar, dar la mine in oras este un singur veterinar si nu e prea expert, iar mama poate sa ma duca in Pitesti doar peste 5 zile sad

Răspuns Câştigător
| LoveDee03 a răspuns:

La ce a facut medicina veterinara? ca sa nu fie bun,pe bune,oamenii din ziua de azi sunt varza,mai ales medicii veterinari(unii)care se pricep doar la caini si pisici,atat,pai i-al in mana si cauta in locul unde se scarpina sa vezi daca are ceva,daca are o rana incerci sa iti dai seama de unde si il dai cu putina crema de galbenele(face miracole si e si naturala)da-i drumu din colivie,vorbeste cu el,si cand poti il duci la veterinar,dar cat de repede poti, crede-ma perusii sunt FOARTE sensibili, succes!

4 răspunsuri:
| Lovelyx3Friendly a răspuns:

Nu. eu zic sa il duci la veterinar. poate are vreo boala sau insecte.

| kristy10 a răspuns:

al3xuck1234 Cum adica sa intre in panica ca tuseste papagalu

| BiancaSweetGirl explică:

Veterinarul de la mine din oras nu e foarte bun...si mama are timp decat peste 5 zile sa ma duca in Pitesti sad si nu stiu ce sa-i fac...am vazut ca a inceput sa si tuseasca sad

| al3xuck1234 a răspuns:

Si la mine facea asa... Nu intra in panica nu se intampla nimic.Nu te speria eu acum am o nimfa si tot asa face si nau patit nimic Am avut 3 perusi 2femele si 1 mascul 1 femela era puisor si eu am vazut asa e la ei au timpul lor la fel si cainii au timpul lor cand naparlesc asa si perusii! Deci merit si eu cred o fundabatting eyelashes