| Daviiiiiid a întrebat:

peste cateva zile pisica mea v-a naste si o sa aiba 3 pui.nu stiu ce nume sa le pun.ma ajutati?big grin

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Răspuns Câştigător
gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

Draga David, eu zic sa ai rabdare sa se nasca si sigur le vei gasi un nume fiecaruia dupa temperament si aspect. Imediat iti vin ideile cand ai sa-i vezi si vei fi fericit ca i-ai botezat chiar tu! Chiar nu cred ca aceste nume straine sunt potrivite pentru animalutele noastre. Le doresc micutilor viata lunga si fericita alaturi de tine...Succes!

13 răspunsuri:
gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

Draga David, eu zic sa ai rabdare sa se nasca si sigur le vei gasi un nume fiecaruia dupa temperament si aspect. Imediat iti vin ideile cand ai sa-i vezi si vei fi fericit ca i-ai botezat chiar tu! Le doresc micutilor viata lunga si fericita alaturi de tine...Succes!

Răspuns utilizator avertizat
| Serena1993 a răspuns:

pentru pisicute : kitty, miti, pufulet, pufulici, pisi, miuzet
pentru pisoiasi:tom sau thomas(depinde), mitisor, daca e negru baiatul poti sa-i spui si negrutu depinde...

| BabalGam a răspuns:

Tomitza, miki, si rafy

| MyMy_3116 a răspuns:

Si eu am avut o gramada de pisicute si numele care mi-au placut cel mai mult au fost:kittie, tommy, gogulik si gherutzahee hee sper sa-ti fie de ajutorwinking

| Anonimusus a răspuns:

Pentru pisici: Sissy, Bella, Tessy
Pentru motani: Thomas, Ryf, Felix
Sper că te-am ajutat!

| Anonimusus a răspuns:

Motănei: Patrik, Leon, Marțafoi, Zuzu
Pisicuțe: Lily, Suzy, Kitty, Sara

| KidoSmart a răspuns:

Rasfatatul, Micuztu, Negrosuhappy

| andreea_4134 a răspuns:

Pt pisicute: dora, fifi, miti, anabela, fiona, kelly
Pt motani: noris, franko, hugo, jack, fritz, tomita

| eububu a răspuns:

Pentru motani: mitza ritza si miau
pentru fetite:kiti, miti si rita

| Ralu_6779 a răspuns:

Nume de pisici=Angel, Baby, Printesa, Missy, Lady, Sissy, Tamy, rikky, ginger, jojo, Pinky, Sofy, Bambi, Mimi, Millie, Tonto

Nume motanei=Tarzan, Mickey, Maichy, Tomas, Jerry, Max, Bagheera (se citeste Baghira), Nero, Black, White, Martin, Apoolo, Robi, Licurici, Dulcenel, Crazy, Rif

Cam atat stiu

Fundishoara primesc?

| Sabry a răspuns:

Rose, Garflied, Sarah, Jerry, Timoty, Bursucel, Grey, Jimmy, Rexy, Flora, Latika, Minchia, Darko, Jexel, Mosy, Nelly. Sper ca te am ajutat!
Ciao

| buzz_4172 a răspuns:

Pentru pisici - Sonia, Serafina, Kitty
Pentru motani - Thomas, Felix, Marq
... sper ca ti-am fost de ajutor...