Draga David, eu zic sa ai rabdare sa se nasca si sigur le vei gasi un nume fiecaruia dupa temperament si aspect. Imediat iti vin ideile cand ai sa-i vezi si vei fi fericit ca i-ai botezat chiar tu! Chiar nu cred ca aceste nume straine sunt potrivite pentru animalutele noastre. Le doresc micutilor viata lunga si fericita alaturi de tine...Succes!
Draga David, eu zic sa ai rabdare sa se nasca si sigur le vei gasi un nume fiecaruia dupa temperament si aspect. Imediat iti vin ideile cand ai sa-i vezi si vei fi fericit ca i-ai botezat chiar tu! Le doresc micutilor viata lunga si fericita alaturi de tine...Succes!
pentru pisicute : kitty, miti, pufulet, pufulici, pisi, miuzet
pentru pisoiasi:tom sau thomas(depinde), mitisor, daca e negru baiatul poti sa-i spui si negrutu depinde...
Si eu am avut o gramada de pisicute si numele care mi-au placut cel mai mult au fost:kittie, tommy, gogulik si gherutza sper sa-ti fie de ajutor
Pentru pisici: Sissy, Bella, Tessy
Pentru motani: Thomas, Ryf, Felix
Sper că te-am ajutat!
Pt pisicute: dora, fifi, miti, anabela, fiona, kelly
Pt motani: noris, franko, hugo, jack, fritz, tomita
Nume de pisici=Angel, Baby, Printesa, Missy, Lady, Sissy, Tamy, rikky, ginger, jojo, Pinky, Sofy, Bambi, Mimi, Millie, Tonto
Nume motanei=Tarzan, Mickey, Maichy, Tomas, Jerry, Max, Bagheera (se citeste Baghira), Nero, Black, White, Martin, Apoolo, Robi, Licurici, Dulcenel, Crazy, Rif
Cam atat stiu
Fundishoara primesc?
Rose, Garflied, Sarah, Jerry, Timoty, Bursucel, Grey, Jimmy, Rexy, Flora, Latika, Minchia, Darko, Jexel, Mosy, Nelly. Sper ca te am ajutat!
Ciao
Pentru pisici - Sonia, Serafina, Kitty
Pentru motani - Thomas, Felix, Marq
... sper ca ti-am fost de ajutor...
coolgirl1234 întreabă: