anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pisica mea a facut 4 pisoiasi.Ea este de rasa...nu stiu ce rasa este insa stiu ca e ceva de companie...oricum...ce vroiam sa va intreb este: pisicii au ochii albastrii,o sa ai aiba asa si cand vor creste sau acum la inceput(au 3-4 saptamani)?

9 răspunsuri:
| florar a răspuns:

Pisica ce ochi are? numai anumite rase au ochii albastri.
la mamifere toti noii nascuti au ochi albastri(inclusiv oamenii)

| deealexx a răspuns:

Asa au ochii cand sunt mici. si oamenii la fel happy pisica mea are acum 3 luni si are ochii verde spre galben si cand era mic mic avea si el ochii albastri. si mamica lui e tot de rasa happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu neaparat, se pot schimba sau nu.adevarul este ca depinde si de rasa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca rasa e pura si mascului e aceeiasi rasa, atunci da, ochii vor ramane albastri.Eu am vazut pisici mature cu niste ochi albastri superbi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cred ca nu pentru ca si pisicuta mea, la 4 saptamani avea ochii albastrii iar acum la 1 an ii are verzi...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

DA si sa-ti traiasca! Si pe viitor daca vrei s-o mai imperechezi afla din ce rasa este si sa gasesti motan de aceiasi rasa!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si pisoiasi mei sunt mari si au ochi albastri, dar sunt de rasa. Daca nu sunt de rasa, nu o sa-i aiba.Pa,si noroc cu pisoiasi!

| richbitch a răspuns:

O sa-ti dai seama in timp...am avut o pisicuta care pana la 1 luna a avut ochii albastri apoi s-au facut verzi.

| al3xuzza22 a răspuns:

Acum la inceput o sai aiba