E posibil să fie vreo afecţiune la nivelul laringelui. Dar numai veterinarul ştie exact despre ce e vorba după ce-i ascultă plămânii şi laringele. Dacă nu poate respira bine şi sforăie uneori când stă liniştită, se poate trata uşor cu antibiotic. Dar numai veterinarul ştie mai bine după ce o consultă.
Oricum, cu cât mai repede ajungi cu ea la medic, cu atât mai mari şansele să-şi revină cât mai rapid!
Sănătate pisicuţei tale!
Mergi la doctor cat mai repede cu ea. Virozele pot fi boli serioase la pisici, mai ales daca nu sunt tratate corect. Pisica ta nu e chiar batrana :-) Daca ar fi om, ar avea cca 40 ani. Multa sanatate, si asteptam vesti bune!
E racita du-te cu ea la veterinat. Doctorul veterinar va sti ce sa'i dea sa'i treacaraceala.
Mult succes si insanatosire grabnica
Pai si eu am avut un motan bolnav aproape ca al tau sau a ta numai ca era mai tanar ar fi bine sa o duci la veterinar, iti va da niste medicamente si o sai treaca asa am facut si eu insanatosire grabnica
Multumesc! asa voi face
Probabil e racita sau are o boala cronica. Doar un medic veterinar iti poate spune cu exactitate ce are.
Sincer imi pare rau pentru ea... Probabil are o viroza sau o raceala...dar te poti astepta la orice : e posibil sa aiaba probleme cu plamani
Sper ca starea ei de sanatate sa se imbunatateasca...pa!
Si eu am patit la fel cu pisicuta mea si am dus-o la vet i-a facut un vaccin si mi-a dat un siopel sa zic asa pe care i l-am dat timp de 2 saptamani si acum toarce fericita sper sa fie bine si a ta