| mirunette a întrebat:

Buna pisica mea (rasa birmaneza) este trista nu mai are chef de nimic sta nu-mai in pat ii cad smoace de par are diaree ( nu ati vrea sa vedeti asa ceva ) blana nu mai este stralucitoare si i se vede piele mov ( cum este la pisici) ce sa fac amfost la un miliard de doctori si toti au pareri diferite oare ca sa fac chiar nu stiu ce are poate este cineva dontre voi care stie sau stie un veterinar bun va rog sa ma ajutati sunt disperata

Răspuns Câştigător
| anad a răspuns:

Asa se intampla si cu catelul meu cand este intoxicat: ii cade smocuri de par, are diaree, este apatic. Noi il tratam dupa sfatul veterinarului cu pastile. A fost caz cand i-a dat si injectie cu medicamente sa-si revina mai repede. Uneori dura si cate doua saptamani pana isi revenea.

5 răspunsuri:
| Lorelai a răspuns:

Este bolnava! Cu siguranta unul dintre acei doctori are dreptate! Mai consulta si alti doctori, poate unul foarte bun. O sa vezi ca o sa vezi isi revina pisica ta daca gasesti un doctor bun. Succes!happy

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Incearca la o farmacie veterinara (mergi cu pisica)sau la un cabinet veterinar privat, cred ca in primul rand trebuie tratata diareea, are deasemeni nevoie de lichide altfel se deshidrateaza.

| kaya a răspuns:

Nu e normal, daca ai fost la un medic veterinar presupun ca ti-a dat un tratament, nu? Daca nu ti-a dat trebuie sa mergi la alt veterinar sa ii ceri un tratament, pastile ceva, sa ii iei si sa ii dai ceva ca e bonlava din cate spui, trebuie sa ia un tratament, sanatoasa in nici un caz nu e.Numai bine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Multumesc mult se sfaturi am sa mai incerc

| mirunette explică:

Multumesc mult am sa mai incerc si la alti veterinari