| ligiligi a întrebat:

Pisica mmea are pui si trebuie sa fete cam in 15 mai.Mama zice ca mancarea de pisica(bobite)poate le face rau la pisici si e toxic pentru ei.E adevarat? deja i-am dat vreo 5 pumni de de mancare pisicii.

Răspuns Câştigător
| RoxanaDenisa a răspuns:

Nu, bobitele nu sunt toxice. Iti recomand sa ii dai hrana de pisici (uscata): de la Royal Canin, Sanabelle Sensitive, Applaws Kitten, Purina si hrana umeda (conserve si pliculete): Gourmet, Applaws si Almo Nature. Intr-un cuvant hrana superpremium, care ajuta pisica la productia laptelui.
Atentie: Sa nu ii pui curea de purici (sau orice alta substanta) cand alapteaza pisicii, asta e toxica pentru ei, nu hrana recomandata pisicilor cu pui.
Si eu am o femela acum care a fatat si ii dau hrana umeda de pisici (diferite sortimente - dimineata) si hrana uscata de pisici (diferite sortimente - seara) si intre mese ii dau diferite delicii pentru pisici.
Succes!

3 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Nu,draguta!--- bobitele sunt mai sanatoase pentru pisica mama decat orice alta mancare (soricei, resturi alterate de mancare etc.)Daca pisica mama este sanatoasa, puii ei vor fi sanatosi.

| ligiligi explică:

Multumesc mult.M-am speriat rauuuu.

| DaughtryGirl a răspuns:

Nu e toxica, am si eu 2 pisici dintre care una a fatat si una trebuie saptamana asta si mancare pentru pisici le'am dat, bobite. Am intrebat si eu veterinaru si a zis ca nu are nimic, numai sa nu le dau tot timpul numai d'astea...