Daca chiar o doare as zice sa nu incerci sa o mai atingi acolo.Sa o lasi undeva unde nu are riscuri de accidentare sau unde sti ca nu sunt caini.Incearca sa stai mai mult timp cu ea sa ii observi de asemenea mersul.Cel mai bine ar fi sa vina un doctor veterinar la tine, sau, sa te duci tu la el si de asemenea cat mai urgent! Poate sa aiba ceva grav si se poate infecta care dupa nu mai ai ce-i face...
Oare-i aia, oare-i ailalta? Tu ce astepti de fapt? Sa-ti spunem noi :''Du-te la medicul veterinar!''Gandeste-te ca poate are o infectie acolo.Si tot stand si asteptand se raspandeste ''MINUNEA'' aia! Deci du-o la veterinar! Nu am vrut sa par rautacioasa, dar si cum e cand un om pune o intrebare de genul asta:''Cineva i-a scos ochiul pisicei mele, oare ce sa fac?''.Si astepti si astepti si nu tu suferi, ci pisica ta.
Am cerut doar un sfat..nimic altceva :*
Bineinteles ca o duc la veterinar Roibu_Raluca_1993
Orice i s-ar fi intamplat veterinarul poate afla si te poate ajuta! du-te repede la el
Cred ca a calcat-o cineva trebuie sa o duci la doctor. macar are vaccin?
trebuie sa o urmaresti sa vezi ce are adica uitate daca tusestesau daca umbla cel putin 20 cm
daca umbla atat nu e chiar atat de grav dar daca umbla doar cam pana la 10 e rupta sigur! imi pare rau pentru tine!