Hey!
Si eu sunt o iubitoare de animale!
Pisoii tai, sunt probabil, raciti.Trebuie sa le stergi ochisorii des si la fel si la nas ( nu glumesc ).Du-te la farmacie si cere pastile pentru pisoiasi raciti (spui daca sunt adulti sau mai mici, dar din cate citesc inteleg ca sunt micuti).
Alta posibilitate nu prea ai.Sa nu uiti sa intrebi cand si de cate ori se dau pastilele pe zi.
Eu una sper ca nu este grav! Parerea mea este sa te grabesti sa le duci cat mai repede sa nu se agraveze in timp
Sanatate multa si tie si pisoilor tai, sper sa se faca bine. Trimite-mi un mesaj dupa ce vii cu ei de la medic sunt tare curioasa sa invat mai multe despre animalute (Daca vrei )
Te pup
Pa, pa.
Pisoiasii sunt raciti. Du-te la farmacie si intreba ce pastila sau medicamente trebuie sa le dai, nu le trece dintr-o data, treptat, daca in-tro luna-doua nu le trece trebuie sa ii duci neaparat la veterinar.
Pai, fa-le un patut sau un cosulet si pune-le o paturica mai groasa sau haine vechi. Incearca sa-i pui intr-o cutie de carton, si asigura-te ca nu pot iesi de acolo. Au nevoie de foarte multa caldura la varsta lor. Si la propriu, si la figurat. Nu-i tine despartiti de mama lor, te rog din suflet!
Incearca sa iei de la farmacia umana unguent Tobradex pentru ochisori si sa ii stergi cu el de cateva ori pe zi. Ar fi bune si niste picaturi de ochi tot Tobradex sau Tobrex. Depinde cat sunt de mici, dar daca au peste 2 luni le poti lua de la farmacia veterinara synulox sau cefacure de 50 mg si le poti da jumatate de pastila/zi/pisica.