| PurpleSpirit a întrebat:

Poate ca este un site cam nepotrivit pentru asta dar... Doresc sa adopt un puisor de pisica British Shorthair Blue,pentru ca nu imi permit sa cumpar. De preferabil mascul, maxim 2-3 luni,vaccinat. Va roooog, am lasat cu disperare anunturi peste tot.Este cineva dispus sa imi dea spre adoptie un astfel de puiut?puppy dog eyes

4 răspunsuri:
| T7uk a răspuns:

La rasa asta gasesti foarte greu oameni care sunt dispusi sa doneze pui cu toate vacinurile facute dar am gasit aici cel mai ieftin 200 ron. Eu zic ca nu-i prea mult dar decizia este a ta. Succes!
http://www.aaz.ro/detalii/477391/PUI-BRITISH-SHORTHAIR-BLUE-DE-VANZARE

| PurpleSpirit explică (pentru T7uk):

Da,aici am cautat si eu.Problema este cu parintii mei.Ei nu au fost la inceput de acord sa imi iau pisica,si atunci cand s-au hotarat au zis ca nu ar vrea sa dea bani pe ea...
In fine,ei au zis ca doar daca nu gasesc sub nici o forma pe cineva care sa imi dea spre adoptie astfel de pisoi, doar atunci vor cumpara unul. Faza e ca eu am gasit astazi pe un site o fata care a dat anunt ca da spre adoptie un astfel de pisoi, si eu i-am trimis un e-mail cum ca as fi interesata.Dar eu nu sunt ferm convinsa ca acel anunt este valabil, eu ma rog si sper sa fie valabil, pentru ca este singurul rezonabil pe care l-am gasit.Dar eu zic ca este bine sa am si o a doua optiune.
Iti multumesc oricum pentru raspuns! M-ai ajutat si sfatuit dar nu 100%

| T7uk a răspuns (pentru PurpleSpirit):

Nu-i nimic sper sa gaesti cea ce vrei!