| petrutaandreea a întrebat:

Puiul meu de golden retriever (de 2 luni)a înghițit o mică parte dintr-un clește de plastic...ce este de făcut? Fără ajutorul veterinarului?
Este urgent...

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| Pati2500c a răspuns:

Daca are simptome sau ceva trebuie sa mergi la veterinar, daca e plin de viata inseamna ca nu are nimic. Cainii mananca mai mereu bucati de lemn, hartie, plastic, pentru ca le place sa roada. Stiu ca al meu cand era mic voia sa manance si capace de suc, i le scoteam din gura repede inainte sa le inghita, pentru ca era prea curios, deci e ceva normal sa incerce sa manance tot felul de prostii. Acum trebuie sa ai grija de el sa nu gaseasca ceva sa ii ramana blocat in gat. Incearca sa strangi toate lucrurile periculoase care ii pot face rau, sa le pui undeva unde sa nu ajunga. Nu te ingrijora, daca nu e nimic schimbat la el adica mananca si e voios ca de obicei, nu ai de ce sa iti faci griji, daca nu du-l la vet.

| petrutaandreea explică (pentru Pati2500c):

Mulțumesc frumos! .....Este tot voios, iar după ce a înghițit acel plastic a băut apa și a mâncat la fel ca înainte

| Pati2500c a răspuns (pentru petrutaandreea):

Inseamna ca nu e nimic, ei mai mananca chestii, ti am zis de al meu cum face. Npc, numai bine happy

Dar mă neliniștește faptul ca el nu a dat afara acea părticică de plastic care era puțin ascuțita...

Probabil A dat o afara prin fecale

Nu a dat.o...

Probabil nu ai fost tu atenta la el, Ori l a vomitat, ori a iesit afara fara sa il vezi. Nu ii putem urmari non stop

8 răspunsuri:
| christall a răspuns:

Daca are varsaturi, e apatic, refuza hrana trebuie dus la medic. Citeste aici https://m.digi24.ro/......ect-860245

| petrutaandreea explică (pentru christall):

Mulțumesc frumos! Nu refuza hrana... mănâncă destul de mult