Nu prea stiu ce sa iti spun. Si eu am trecut prin aceeasi situatie si ai mei de multe ori m-au pus sa renunt la animalutele mele din diferite motive... Mergi in vizita pe la tara mai des si asa te poti juca si cu catelul. Incearca sa iti cumperi un alt animalut, o pisicuta, un papagal, un acvariu cu pesti, ceva mai mic decat un catel care nu necesita prea multe griji. Nu spun ca un nou animalut te va ajuta sa uiti de catelusul tau, dar macar iti va mai alina din suparare.
Eu zic sa te calmezi stiu cat de mult il iubesti si stiu cum e ca cineva sa iti ia animalul iubit si eu sunt o iubitoare inraita de animale si parintii mei mi-au dus catelusa la tara, dar nu pot face nimic in legatura cu asta.Cu timpul o sa te obisnuiesti si nu e ca si cand nu o sa iti mai vezi catelul niciodata, o sa il vezi dar mai rar, e inregula sa te simti asa, dar tot ce trebuie sa faci e sa te calmezi si sa nu te mai gandesti la asta, cel mai bine ar fi sa iti gasesti ceva de facut pentru a uita. Sper ca te-am ajutat.