| XxDream a întrebat:

Bună pulse! Acum 4 luni părinții mei mi-au luat un cățeluș de la bunicii mei de la țara pentru că, cățeaua fătase și îmi doream unul. Eu stau la Ploiești și bunicii mei la Ciupelnița. Eu la Ploiești nu am spațiu suficient pentru un câine. Am ținut câinele de la 21 ianuarie până astăzi. Azi câinele meu de care ma ataseasem mereu a ajuns la tara. Sunt demoralizata si plang in continuu de la 1crying nu stiu ce sa ma fac crying Ce sfaturi de consolare imi dați.
Vă mulțumesc!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu prea stiu ce sa iti spun. Si eu am trecut prin aceeasi situatie si ai mei de multe ori m-au pus sa renunt la animalutele mele din diferite motive... Mergi in vizita pe la tara mai des si asa te poti juca si cu catelul. Incearca sa iti cumperi un alt animalut, o pisicuta, un papagal, un acvariu cu pesti, ceva mai mic decat un catel care nu necesita prea multe griji. Nu spun ca un nou animalut te va ajuta sa uiti de catelusul tau, dar macar iti va mai alina din suparare.

1 răspuns:
| Crysstallss a răspuns:

Eu zic sa te calmezi big grin stiu cat de mult il iubesti si stiu cum e ca cineva sa iti ia animalul iubit si eu sunt o iubitoare inraita de animale si parintii mei mi-au dus catelusa la tara, dar nu pot face nimic in legatura cu asta.Cu timpul o sa te obisnuiesti si nu e ca si cand nu o sa iti mai vezi catelul niciodata, o sa il vezi dar mai rar, e inregula sa te simti asa, dar tot ce trebuie sa faci e sa te calmezi si sa nu te mai gandesti la asta, cel mai bine ar fi sa iti gasesti ceva de facut pentru a uita. Sper ca te-am ajutat.happy