Buna! si noi am stat la bloc 18 ani si imi venea copiii cu catei in casa, ca orice parinte nici nu voiam sa aud asa ceva, dar au facut in asa fel ca m-am muiat de dragul lor si astazi nu mai pot sta fara ei, la bloc am avut toate rasele pana cand cineva mi-a dat un pui de pekinez imperial, ei acela a fost marea dragoste a noastra, in special a mea, dupa 5 ani un idiot a dat cu masina peste el si mi la calcat trecem peste, nu e greu sa tii un caine daca o faci cu dragoste asa cum ai grija ca de un copil, as zice sa iti iei un pekinez, sunt tare dragi, jucausi si fideli stapanilor, asta e ce recomand eu, tu iti poti lua in functie de bugetul care dispui pentru ca sunt foarte scumpi cateii de talie mica.bichon.teckel.shitzu.important e sa ii iubesti si sa ai grija de ei, sa acorzi lor un timp pentru joaca astazi stam la casa si am un lup, o pechineza, si colac peste pupaza avem si un puiut de rottweiler
Bună!
Eu am un pechinez de 4 ani și îl iubesc, mor după el mai sunt și bichon care sunt mici uite http://www.catei-de-vanzare.ro/rase.html
baftă!
Pichinez.Husky.Amstaff.Brac German.Chow-chow.Bichon.Cane corso.Amstaff-ul ar fi cel mai bun; ti-l recomand, desi e de talie medie.