| IustinaSiAtat a întrebat:

Recent mi-am luat si eu un caine de vreo cateva luni si am iesit cu el pe strada aproape de casa pentru ca mi-e frica de ceilalti caini.si nu stiu cum sa reactionez cand alti caini latra la cainele meu.plz heelp. ce sa fac in situatii de genul asta?

Răspuns Câştigător
| PetreConstanta a răspuns:

Daca este mic ia-l in brate si nu-ti fie frica daca este caine mare sau de atack stai linistita ca vb ei pe limba lor si pleaca ceilalti Nu ai mentionat daca este caine mic sau mare Nu-ti fie frica daca haita te simte ca iti este frica te ataca si pe tine iar tu transmiti fara sa vrei teama ta cainelui tau si vei avea un caine la primul bau o ia la fuga Te pup

4 răspunsuri:
| PetreConstanta a răspuns:

Multumesc

| IustinaSiAtat explică:

Nu latra laughing scheauna si fugelaughing si e mic

| IQOnly a răspuns:

Banuiesc ca si cainele tau latra la ei, poti doar sa il ajuti(adica sa le spui si tu mars). Daca nu iti simt frica nu o sa ai nicio problema(caini datorita mirosului puternic pot simti adrenalina degajata de tine, adica frica puternica)

| pitika_1557 a răspuns:

As vrea sa aflu cevahappy ce varsta are cainele tau?happy acum in legatura cu latratul. Eu am chow-chow si pur si simplu nu latralaughing.Am fost si eu in situatia ta si cand vedeam un caine ori il ocoleam ori strigam la el"mars" luam catelusa in brate. Sau incercam sa trec pe langa acel caine( sa-l ignor) si pur si simplu nu facea nimic. dar daca zici ca latra incearca sa nu-ti fie frica si treci pe langa el nu are cum sa sara la tine fiind cu catelul langa tine. cum si tie iti e frica de el asa si lui ii este de tine.:* ast raspuns despre varsta lui.