Toti va luati catei de fite da niciunul nu va ganditi sa adoptati un catelus dragut care chiar are nevoie si nu traieste intr'un magazin rasfatat din plin. Mai ganditi'va si la cei care au nevoie. Nu dai nici atatia bani si salvezi o viata. Asta daca chiar iubesti animalele, daca nu, pa si pusi.
Asa pentru ca ai spus de adoptat, am adoptat 2 catei, pe care i am la tara... Si ma mai duc si la adapostul de animale, sa mai donez cate ceva...
Pt a nu va mai da cu parerea unii, fara cunostinta de cauza...
Nu am stiut asta.dar vorbeam in general nu doar de tine.
Buna! Am si eu un Bichon Maltez si te pot ajuta!
1 Te sfatuiesc sa alegi Toto
2 Da poti sa il inveti sa ii dai drumul sa isi faca nevoile in curte dupa ce m.ai creste.
3 Te sfatuiesc sa alegi Bobite Royal si in rest aproape orice (! sa nu ii dai multe dulciuri)
1.Toto i se potriveste cel mai bine pentru rasa asta( vara mea are si ea tot Bichon Maltez si la fel la botezat.
2.Cred ca e cam mic poate lua microbi.Mai lasa-l 1-2.
3.Bobite Royal.
P.s.Ai mare grija Bichonii sunt sensibilei la stomac.Nu ii da oase de pui, dulciuri, mezeluri multe.
Eu am un bichon bolognese :-)
1. Poti sa ii zici Toto
2. Pana la 3-4 luni nu e bine sa il lasi prin curte pentru ca sunt riscurile destul de mari sa contactze vreun microb, el fiind mic si sensibil.
3. Mancarea gatita ii va placea foarte mult si pliculete de carne de la Pedigri. Sa nu ii dai oase deloc, nici zahar / ciocolata :-)
Ane758 întreabă: