Buna.
Îmi pare rău să aud asta, știu cum este să treci prin asemenea momente, și eu am avut trei pisici, acum mai am doar unul.
Pisica, mama celor doi pisoi a murit de bătrânețe, avea vreo 12 15 ani, pisicuță puiuț însă a dispărut pur și simplu, avea tot doi ani și am bănuială că a prins-o vreun câine... in fine, îmi fac iar inimă rea povestind.
Pisoiul care a rămas a fost plecat două luni și acum o săptămână sa reantors acasă. Nu-ți pierde speranța, poate poate se va reantoarce într-o zi.
Salut!
Îmi pare rău, știu că este greu, pot spune că am pățit același lucru, am avut un motănel, pleca de acasă, dar de obicei se întorcea, ei bine într-o zi nu a mai venit. L-am căutat cât de mult am putut și pe unde am știut că ar fi putut merge. Am fost foarte trist, incertitudinea era apăsătoare, nici nu știam dacă a pierit sau dacă mai trăiește și l-a luat cineva. Mi-am dorit să îl revăd, însă nu a mai venit. Inclusiv mama mea a plâns mult după el, avea cel mai mult grijă de el și i-a fost cel mai greu atunci când l-am pierdut.
Oricum, acum după aproximativ jumătate de an, nu am uitat de el ci îl purtăm mereu în suflet.
PS. M-aș fi simțit mult mai bine să fi știut că l-a luat cineva decât să piară sau să fi știut inclusiv asta decât nimic. Acum pot spune că înțeleg persoanele a căror copii dispar și nu se mai știe nimic de ei.