| BiancaCarutasu a întrebat:

Buna,se poate tine un huski in apartment? si daca da...as avea cateva intrebari:
1.cat de costisitoare e mancarea?
2.cate ore il pot lasa singur?
3.cat de des trebuie dus afara?

Răspuns Câştigător
| einsteinchen a răspuns:

Da, se poate.
1. Asta depinde de ce mancare ii dai. Nu mananca exagerat de mult ca doar nu e Saint Bernard.
2. Husky sunt foarte sociabili si foarte nazdravani in acelasi timp. Nu as recomanda sa-l lasi singur.
3. De fiecare data cand vrea la toaleta dar este un caine ce adora sa stea afara, mai ales pe frig.

| BiancaCarutasu explică (pentru einsteinchen):

Dar trebuie mâncare specială?

2 răspunsuri:
| Cipricăă a răspuns:

Bună. Am şi eu un câine husky de 2 luni şi stau tot la apartament.
1) mâncarea nu e costisitoare, deoarece aceşti câini nu mănâncă prea mult, dar ți-aş recomanda să-i iei un sac de boabe uscate de la acana sau royal canin deoarece sunt cam cele mai bune, conțin tot ce are nevoie micuțul.
2)Eu îl las singur de când l-am adus de la o lună jumate şi chiar rămân surprins cât de cuminte îl găsesc. Lasă-i oase, jucarii, o sticlă goală să aibă ocupație+ apă, mâncare nu e indicat să-i laşi. (deci al meu stă cam 4-5 ore singurel) şi nu pățeşte nimic. Încearcă să-l laşi într-o cameră mai măricică în care nu are covor, cabluri care să-l tenteze, sau dacă nu există spray anti-ros în pet shop uri. Dacă nu încearcă să-l laşi câte 5 minute singur, apoi revin o. Apoi 10 şi tot măreşti timpul până când se obişnuieşte. Acum depinde şi de el, că orice câine e diferit unul față de celălalt.
3) dimineața în jur de 7 când e mai răcoare, la amiază cât e vara. e mai greu pentru el cu căldura, oboseşte foarte repede, dacă e doar să-l scoți rapid să-şi facă nevoile şi seara după 8, când începe să se răcorească.
Totuşi ar trebui să-i faci un program mai ales dacă e pui şi să încerci să-l obişnuieşti. De ex: dimineața când te trezeşti manânci tu prima, apoi îi dai şi lui iar după 10 min îl scoți, la fel şi la amiază şi seara. Dacă mai ai întrebări îmi poți lăsa mesaj. Multă răbdare iți trebuie, să-ți trăiască.