| Loredana1997 a întrebat:

Buna seara acum un an am gasit un caine dar de cateva luni ia injectii antiflamatoare 3 zile si ii bine o saptamana dupa iarasi tremura nu se ridica ce sa faaac? la 2 veterinari am fost si tot injectii dar degeaba. dupa cum mi-a spus veterinaru are 9-10-11 ani...

5 răspunsuri:
| LaLaura a răspuns:

M-ai continua tratamentul, dar veterinarul ce ti-a spus ca are?

| Loredana1997 explică (pentru LaLaura):

Nu a spus nimic concret! la picioare la spate nu stie trebuie radiografie..am nevoie in jur de 300lei si nu am de unde!

| LaLaura a răspuns (pentru Loredana1997):

Da, stiu, radiografiile sunt scumpe, eu am dat 150 lei pentru una la plamani ( pentru cainele meu). Banuiec ca daca ti-a dat sa faci radiografie e suspect de o fractura sau leziune si banuiec ca de aceea il doare asa tare, iar ati-infamatoarele sunt pentru a face muschii sa nu mai fie inflamatii din cauza socului ( lovirii), dar daca nu si-a revenit de la anti infamatoare inseamna ca e rupt sau fracturat labuta, si trebuie operat, altceva nu ai ce sa ii faci din pacate ( mai ales ca il doare si nu ii trece cu ati - infamator).

| untu a răspuns:

Se pare dupa varsta,cred ca e batran cainele,dar trebuie sa-i dai lapte cu paine, sa-i alinti, ca are nevoie de atentie si o sa se linisteasca! Poti sa dai si mancaruri preferate cum ar fi oase, rontanele, etc...

| Kriss96 a răspuns:

Este si varsta daca intr-adevar are in jur de 10 ani. De unde esti?