Nu te mai chinui sa ii culegi unul cate unul, cumpara o zgarda de purici si cainele scapa de toti
La varsta asta ai putea sa faci:
Poti sa ii pui o zgarda si sa ii mai culegi (din cand in cand) tu
Dar cea mai buna solutie este sa ii faci o baita.La varsta asta nu este vreo problema sa faca baita. Daca era mai mica nu era bine.
Ca sa ii favi baie trebuie sa faci astfel:
Pui într-un lighean/cada sau in ce vrei tu sa ii faci baie, apa calduta dar sa nu fie prea rece si nici prea fierbinte.Il pui usurel acolo si îl tii.La început dai apa usurel pe el.Pe spate, pe labute etc. Dupa iei samponul sau cu ce il speli tu si pui pe blanita lui si dai usurel.Sa fie plin de spuma dar ai grija sa nu ii intre spuma in ochișori. Dupa il clatesti cu alta apa (normal) si da apa usurel pentru ca o sa se sperie.Si dupa il scoti de la baita.Il pui într-un prosop si îl stergi bine de tot.Gata baita! A da...am uitat sa mentionez ca tu vrei sa scapi de purici asa ca in timpul baitei când ai pus șamponul sa il cauti de putici bine de tot si dupa baie imediat dupa ce l-ai sters mai cautal de purici.
In locul tau eu i-as face baia si tot ce am spus eu la baie si dupa 10 minute dupa ce l-ai sters sa ii pui zgarda.
Ca sa scapi de toti puricii poti sa faci asa:
Il dai cu gaz.Se mai dau câinii cu gaz si nu patesc nimic.Toti puricii cad jos si mor.Imediat termini dar dupa vreo jumate de ora dupa ce il dai cu gaz sa il speli.
Sau...il dai cu soluții speciale ca nu are sanse sa pateasca ceva asa ca poti sa il dai cu vreo solutie doar ca vor muri mai greu.Adica nu vor muri toti imediat va dura.
Eu iti recomand sa il dai cu gaz si dupa jumătate de ora sa il speli si dupa 10 minute dupa ce l-ai sters sa ii pui zgarda ca sa fii sigura.
Eu prefeer gazul ca se duce maai repede si nu au sanse delooc sa pateasca ceva.Eu i-am dat pe ai mei.Asa erau si ei.Plini de purici. Dupa ce i-am dat cu gaz.Au cazut ogramada de purici jos si au murit.Au mai rămas cativa dar dupa o ora când m-am uitat nu găseam urma de purici.Erau toti morti B)
Chair daca se linge dupa ce l-ai dat cu gaz sa stii ca nu pateste nimic dar trebuie sa aiba un castronel cu apa ca sa bea apa ca poate nu ii place gustul de gaz
Sper ca te-am ajutat!
Tot ce am scris este adevărat!
Succes cu câinele si puricii lui!
Funda?
O zgarda de purici sau o baie sanatoasa(ai grija sa nu ii intre apa in urechi ca moare fie ca e teckel sau alt caine)