| juve2014 a întrebat:

Bună seara, am fost abonat la Romtelecom televiziune prin satelit in perioada 2008 -2009 ..am anunțat ca am un deranjament si nu sa prezentat nimeni timp de 2 săptămâni si in contract spunea clar ca după 72 de ore daca nu ma contactează nimeni pot cere desfacerea contractului zis si făcut - am predat echipament am plătit ultima factură si după ceva timp primesc o înștiințare de la recuperatori ca am de plată 755 de lei...le-am trimis dovezii ca sunt in regula si m-au lăsat in pace pana in 2012 an in care am primit un plic de la Romtelecom cu o factura cu total de plata 0, 00 lei, iar la puțin timp tot in 2012 s-a schimbat firma de recuperatori de Cyclebank la Kruk si aceștia vroiau același lucru bani, la fel le-am trimis e-mail cu facturi, contract, etc si aceștia mau lăsat in pace pana astăzi, astăzi după 5 ani de zile mi-au trimis la fel ca am sa le dau 755 de lei creanțe, i-am sunat si mia răspuns un operator si mi-a spus ca domnule si mie mi se pare ciudat ca nu va mai contactat nimeni timp de 5 ani si întreba daca mai avem actele, facturi sa le mai trimitem odată, pff ce ma învățați sa fac? Si de ce au așteptat 5 ani ca sa recupereze ceva ce nu există? Am nevoie de ajutor, cine ma ajută?

1 răspuns:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Baga-i in p...a mamii lor. Si la stat se anuleaza creantele dupa 5 ani. Nu-i baga in seama. Nu mai au nici un drept si daca ai dovezile cum zici stai linistit!