| trixiiie a întrebat:

Bună seara!
Am și eu un hamster pitic, probabil de tip Campbell, după cum am văzut pe net (nu mi s-a spus ce specie este). Are deja doi anișori și ceva și, de ceva timp, i-au apărut niște bubițe urâte. Inițial avea subaxilar, apoi i s-a întins, a ajuns până la articulația falangelor. După, a început să-i apară și la gură. Pe una i-am rupt-o cu ață chirurgicală fără să vreau, dar apoi i-a crescut alta, foarte mare. Tocmai i-am descoperit acum și pe burtă, lateral de ombilic și mai sus, încă două. Arată foarte urât... sad Acum parc-a mai și slăbit, deși nu i-au fost afectate obiceiurile alimentare, de recreere, nimic.
Am fost în repetate rânduri la doctorul veterinar cu el, dar mi s-a spus în repetate rânduri că tratamentul pentru ei e limitat și că nu are ce să-i facă. Dr. mi-a spus c-ar fi niște tumori benigne și că să nu-mi fac griji, dar totuși... Altul mi-a spus că e de la bătrânțe și că nu mai scapă de asta, deși i-a făcut niște injecții și tot așa.
Vă rog, ajutați-mă cu niște păreri, orice. sad

3 răspunsuri:
| justadream94 a răspuns:

Posibil sa aiba o alergie..ai fost la un veterinar?

| Chermaci_Marian_2000 a răspuns:

Ce asternut are in cusca, adica ce are pe jos?

| Chermaci_Marian_2000 a răspuns:

Daca are talas din rasinoase in cusca a facut o alergie si trebuie sa i scoti tot acel talas....si se va vindeca