| Andreea_Deea_1999_quMo a întrebat:

Buna-seara! Am o pisica lenesa si nu imi dau seama cand este bolnava si nu. Imi puteti voi?

10 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cum crezi tu ca noi stim, sau am putea sa ne dam seama daca pisica ta este lenesa ori bolnava, ghicind?
Pentru ca de vazut, noi nici macar nu o putem vedea!
Nu crezi ca-i mai corect, sa o duci la veterinar?

| doctorandus a răspuns:

Cel mai simplu test este testul de urina. Ala trebuie facut primul. Daca pisica este cu rinichii bolnavi, cere eutanasia, ca nu mai are scapare.

| Bizon95 a răspuns:

In afara de evidentul, mers la veterinar
TOTUSI incearca un pointer laser, vorbesc serios, NU exista pisica sanatoasa capabila sa reziste sa alerge dupa pointerul ala, REALLYwinking

| CleanHeart a răspuns:

Ca sa nu o mai lalaiesc pe aici cauta pe google ' 6 semne ca pisica ta e bolnava ' si de acolo o sa-ti dai seama daca are o problema sau daca asta e felul ei de a fi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Câţi ani are pisica? Dacă e prea dolofană, e normal să fie leneşă şi ar trebui să-i mai micşorezi porţiile ca să mai slăbească. (i le micşorezi treptat)
Cât despre semnele de boală ar fi: lipsa poftei de mâncare, modificări ale scaunului, vomă etc. Dacă observi orice schimbare în comportamentul şi obiceiurile ei, e deja clar că ceva nu e în regulă cu ea.

| Andreea_Deea_1999_quMo explică (pentru anonim_4396):

Are doar 11 luni, am primit-o ieri. Si as putea spune ca mananca bine, numai ca e constipata.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Andreea_Deea_1999_quMo):

Pentru constipaţie, ai putea să-i pui în mâncare o linguriţă de ulei de măsline. (nu mai mult de o linguriţă pe zi)
Bine ar fi să o duci la un veterinar.

| Romaniamafia a răspuns:

Dai cu salam pe la nas si aflii raspunsul